3D letters uit XPS-hardschuim

Piepschuim logo Zoekhelden uit xps-hardschuimzijn een blikvanger op uw muur

3D letters uit een XPS-hardschuim zijn decoratief en kunnen uitgevoerd worden in bijna elke gewenste vorm en huisstijlkleur. Bovendien worden alle producten strak afgewerkt. Wist u dat wij uw 3D letters of 3D logo naadloos afleveren? Dat is bij ons standaard! Juist door de hoge kwaliteit is uw logo een aanwinst in uw kantoor of winkel..

XPS-hardschuim

Een 3D piepschuim logo en 3D piepschuim letters worden standaard gesneden uit XPS-hardschuim (geëxstrudeerd polystyreen). Dit piepschuim heeft een hoogwaardige kwaliteit. Én het heeft geen zichtbare bolletjes-structuur. Doordat het oppervlak glad is, is het ideaal te gebruiken voor decoratie. Daarom geeft het de 3D letters en 3D logo een strakke uitstraling.

Kartonnen letters of houten letters

XPS-hardschuim is een uitstekend alternatief voor kartonnen letters of houten letters. Doordat het hardschuim in bijna iedere vorm te snijden is. Bovendien is een logo of letters uit hardschuim lichter van gewicht en makkelijk te verven.

Voordelen

XPS-hardschuim is namelijk het ideale materiaal voor tijdelijke of langdurige reclame en decoratie? Daardoor kent het vele voordelen:

  • Hoge kwaliteit schuim
  • Vederlicht (gemakkelijk te bevestigen)
  • Glad oppervlakte
  • Strakke uitstraling
  • Zeer sterk
  • Ongevoelig voor vocht
  • Zeer lange levensduur
  • 100% recyclebaar, milieuvriendelijk

Extra opties en uitstraling

3D letters van piepschuim zijn geheel naar uw wens uit te voeren. Bovendien kunnen piepschuim logo’s en letters in bijna elk formaat gesneden worden. Daarnaast is het mogelijk piepschuim letters of een piepschuim logo in elk gewenste huisstijlkleur te spuiten. Desgewenst kunnen piepschuim logo’s en piepschuim letters behandeld worden met een polyurethaan coating. Deze dunne, sterke tweecomponenten-coating beschermt uw piepschuim logo of piepschuim letters afdoende tegen weersinvloeden. Kortom, met een polyurethaan coating is uw piepschuim logo extra geschikt voor buitengebruik.

Nog een reden

Er is nog een reden om een extra uitstraling te geven aan uw product?  Te denken valt aan 3D letters en 3D logo uitgevoerd op forex, plexiglas of een andere achtergrond. Uiteraard helpen wij u graag met uw keuze. Vraag daarom naar informatie.

Advies over piepschuim logo’s en piepschuim letters?

Heeft u geen idee welk formaat u moet kiezen? Of op welke manier u uw product het beste kunt bevestigen? En welke optie het beste staat in uw bedrijfsruimte of omgeving? Laat ons met u meedenken! Piepschuimlogo.nl geeft vrijblijvend advies om bij uw situatie de beste oplossing te vinden.

Ontwerp Piepschuim letters en piepschuim logo’s

Indien u niet de benodigde designbestanden heeft om uw logo aan te passen. Of wanneer u speciale wensen heeft omtrent de vormgeving van uw aanvraag? Wij kunnen het tegen een meerprijs voor u regelen. Naast Piepschuimlogo.nl hebben wij een eigen bureau in grafische vormgeving. Daarmee hebben wij het perfecte adres om u te laten adviseren over vormgeving. Ook is het mogelijk een speciaal ontwerp te laten maken.

Montage Piepschuim letters en piepschuim logo’s

Wist u dat piepschuim letters en logo’s heel eenvoudig te bevestigen zijn aan de muur als wanddecoratie? Tegen een meerprijs leveren wij een 1-op-1 formaat papieren mal. Deze mal zorgt voor meer gemak bij het bevestigen. Uiteindelijk krijgt u daarmee een strak resultaat.

Wellicht dat u uw piepschuim letters of piepschuim logo niet zelf wilt bevestigen. Piepschuimlogo.nl kan het, tegen een meerprijs, voor u verzorgen. Vraag daarom naar de mogelijkheden.