3D letters uit XPS-hardschuim

Agile Scrum Group in piepschuim letters

button_vraag-nu-een-offerte-aan

3D letters uit XPS-hardschuim

Een blikvanger op jouw muur

– XPS-hardschuim
– Alternatief voor kartonnen of houten letters
– Voordelen Extra opties en uitstraling
– Advies over 3D letters
– Ontwerp piepschuim letters en logo’s
– Montage 3D letters

3D letters uit XPS-hardschuim zijn een indrukwekkende blikvanger op jouw muur. En kunnen bovendien uitgevoerd worden in bijna elke gewenste vorm en huisstijlkleur. Daarnaast worden alle producten strak afgewerkt. Wist je dat wij jouw 3D letters of 3D logo naadloos afleveren? Dat is bij ons standaard! Juist door de hoge kwaliteit van het materiaal is je logo een aanwinst in jouw kantoor of winkel.

XPS-hardschuim

3D piepschuim letters en 3D piepschuim logo worden standaard gesneden uit XPS-hardschuim (geëxstrudeerd polystyreen). Dit piepschuim heeft een hoogwaardige kwaliteit. Het unieke van dit materiaal is het gladde oppervlak. Het heeft namelijk geen zichtbare bolletjes-structuur. Daarom is het ideaal te gebruiken voor decoratie. En daarnaast geeft het de 3D letters en 3D logo een strakke uitstraling.

Alternatief voor kartonnen letters of houten letters

XPS-hardschuim is een perfect alternatief voor kartonnen letters of houten letters. Doordat het hardschuim in bijna iedere vorm te snijden is. Bovendien is een logo of letters uit hardschuim licht van gewicht en makkelijk te verven.

Voordelen

XPS-hardschuim kent vele voordelen. Daarom is het namelijk het ideale materiaal voor tijdelijke of langdurige reclame en decoratie.

  • Hoge kwaliteit schuim
  • Vederlicht (gemakkelijk te bevestigen)
  • Glad oppervlakte
  • Strakke uitstraling
  • Zeer sterk
  • Ongevoelig voor vocht
  • Zeer lange levensduur
  • 100% recyclebaar, milieuvriendelijk

Extra opties en uitstraling

Wist je dat letters van piepschuim in zijn geheel naar jouw wensen zijn uit te voeren? Bovendien kunnen piepschuim logo’s en letters in bijna elk formaat gesneden worden. Daarnaast is het mogelijk piepschuim letters of een piepschuim logo in elk gewenste huisstijlkleur te spuiten. Het is ook mogelijk om piepschuim logo’s en piepschuim letters te voorzien van een acrylaat toplaag. Dat geeft een extra dimensie aan het logo.

Nog een reden

Er is nog een reden om een extra uitstraling te geven aan jouw product?  Denk bijvoorbeeld aan 3D letters en 3D logo gemonteerd op forex, plexiglas of een andere achtergrond. Uiteraard helpen wij je graag met je keuze. Vraag daarom naar informatie.

Advies over 3D letters?

Heb je geen idee welk formaat je moet kiezen? Of op welke manier jij je product het beste kunt bevestigen? En welke optie het beste staat in jouw bedrijfsruimte of omgeving? Laat ons met je meedenken! Piepschuimlogo.nl geeft vrijblijvend advies om bij jouw situatie de beste oplossing te vinden.

Ontwerp piepschuim letters of logo

Heb je niet de benodigde designbestanden of grafische kennis om de letters of het logo aan te passen? Of heb je speciale wensen over de vormgeving van je aanvraag? Wij kunnen het tegen een meerprijs voor je regelen. Naast Piepschuimlogo.nl hebben wij een eigen bureau in grafische vormgeving. Daarmee hebben wij het perfecte adres om je te laten adviseren over vormgeving. Ook is het mogelijk een speciaal ontwerp te laten maken.

Montage 3D letters

Wist jij dat 3D letters heel eenvoudig te bevestigen zijn aan de muur als wanddecoratie? Tegen een meerprijs leveren wij een 1-op-1 formaat papieren mal. Deze mal zorgt voor meer gemak bij het bevestigen. Uiteindelijk krijg je daarmee een strak resultaat.

Wellicht dat jij de piepschuim letters of het piepschuim logo niet zelf wilt bevestigen. Piepschuimlogo.nl kan het, tegen een meerprijs, voor je verzorgen. Vraag daarom naar de mogelijkheden.