button_vraag-nu-een-offerte-aan

3D letters uit XPS-hardschuim

Piepschuim logo Abird-logoEen blikvanger op jouw muur

3D letters uit een XPS-hardschuim zijn decoratief en kunnen uitgevoerd worden in bijna elke gewenste vorm en huisstijlkleur. Bovendien worden alle producten strak afgewerkt. Wist je dat wij jouw 3D letters of 3D logo naadloos afleveren? Dat is bij ons standaard! Juist door de hoge kwaliteit is je logo een aanwinst in jouw kantoor of winkel..

XPS-hardschuim

Een 3D piepschuim logo en 3D piepschuim letters worden standaard gesneden uit XPS-hardschuim (geëxstrudeerd polystyreen). Dit piepschuim heeft een hoogwaardige kwaliteit. Én het heeft geen zichtbare bolletjes-structuur. Doordat het oppervlak glad is, is het ideaal te gebruiken voor decoratie. Daarom geeft het de 3D letters en 3D logo een strakke uitstraling.

Kartonnen letters of houten letters

XPS-hardschuim is een uitstekend alternatief voor kartonnen letters of houten letters. Doordat het hardschuim in bijna iedere vorm te snijden is. Bovendien is een logo of letters uit hardschuim lichter van gewicht en makkelijk te verven.

Voordelen

XPS-hardschuim is namelijk het ideale materiaal voor tijdelijke of langdurige reclame en decoratie? Daardoor kent het vele voordelen:

  • Hoge kwaliteit schuim
  • Vederlicht (gemakkelijk te bevestigen)
  • Glad oppervlakte
  • Strakke uitstraling
  • Zeer sterk
  • Ongevoelig voor vocht
  • Zeer lange levensduur
  • 100% recyclebaar, milieuvriendelijk

Extra opties en uitstraling

3D letters van piepschuim zijn geheel naar je wensen uit te voeren. Bovendien kunnen piepschuim logo’s en letters in bijna elk formaat gesneden worden. Daarnaast is het mogelijk piepschuim letters of een piepschuim logo in elk gewenste huisstijlkleur te spuiten. Desgewenst kunnen piepschuim logo’s en piepschuim letters voorzien worden van een acrylaat toplaag. Dat geeft een extra dimensie aan het logo.

Nog een reden

Er is nog een reden om een extra uitstraling te geven aan jouw product?  Te denken valt aan 3D letters en 3D logo uitgevoerd op forex, plexiglas of een andere achtergrond. Uiteraard helpen wij je graag met je keuze. Vraag daarom naar informatie.

Advies over piepschuim logo’s en piepschuim letters?

Heb je geen idee welk formaat je moet kiezen? Of op welke manier jij je product het beste kunt bevestigen? En welke optie het beste staat in jouw bedrijfsruimte of omgeving? Laat ons met je meedenken! Piepschuimlogo.nl geeft vrijblijvend advies om bij jouw situatie de beste oplossing te vinden.

Ontwerp Piepschuim letters en piepschuim logo’s

Indien je niet de benodigde designbestanden heeft om het logo aan te passen. Of wanneer je speciale wensen hebt over de vormgeving van je aanvraag? Wij kunnen het tegen een meerprijs voor je regelen. Naast Piepschuimlogo.nl hebben wij een eigen bureau in grafische vormgeving. Daarmee hebben wij het perfecte adres om je te laten adviseren over vormgeving. Ook is het mogelijk een speciaal ontwerp te laten maken.

Montage Piepschuim letters en piepschuim logo’s

Wist jij dat piepschuim letters en logo’s heel eenvoudig te bevestigen zijn aan de muur als wanddecoratie? Tegen een meerprijs leveren wij een 1-op-1 formaat papieren mal. Deze mal zorgt voor meer gemak bij het bevestigen. Uiteindelijk krijg je daarmee een strak resultaat.

Wellicht dat jij de piepschuim letters of het piepschuim logo niet zelf wilt bevestigen. Piepschuimlogo.nl kan het, tegen een meerprijs, voor je verzorgen. Vraag daarom naar de mogelijkheden.

);