3D letters

3D letters Agile Scrum Group

offerte piepschuimlogo.nl

3D letters logo en tekst

3D letters uit XPS-hardschuim zijn een indrukwekkende blikvanger op jouw muur. De mogelijkheden zijn eindeloos. Denk bijvoorbeeld aan 3D letters als logo of als pakkende tekst. Bovendien kunnen de letters uitgevoerd worden in bijna elke gewenste vorm en huisstijlkleur. Dankzij XPS-hardschuim worden alle producten strak afgewerkt. Wist je dat wij jouw 3D letters of 3D logo naadloos afleveren? Dat is bij ons standaard! Juist door de hoge kwaliteit van het materiaal is je logo een aanwinst in jouw kantoor of winkel.

offerte piepschuimlogo.nl

XPS-hardschuim

3D piepschuim letters en logo’s worden standaard gesneden uit XPS-hardschuim (geëxstrudeerd polystyreen). Dit piepschuim heeft een hoogwaardige kwaliteit. Het unieke van dit materiaal is het gladde oppervlak. Het heeft namelijk geen zichtbare bolletjes-structuur. Daarnaast geeft het de 3D letters en logo’s een strakke uitstraling. Daarom is het ideaal te gebruiken ter decoratie van uw bedrijfspand.

Voordelen 3D letters van XPS-hardschuim

XPS-hardschuim kent vele voordelen. Daarom is het namelijk het ideale materiaal voor tijdelijke of langdurige reclame en decoratie.

  • Hoge kwaliteit schuim
  • Vederlicht (gemakkelijk te bevestigen)
  • Glad oppervlakte
  • Strakke uitstraling
  • Zeer sterk
  • Ongevoelig voor vocht
  • Zeer lange levensduur
  • 100% recyclebaar, milieuvriendelijk

Alternatief voor kartonnen letters of houten letters

XPS-hardschuim is een perfect alternatief voor kartonnen letters of houten letters. Doordat het hardschuim in bijna iedere vorm te snijden is. Bovendien is een logo of letters uit hardschuim licht van gewicht en makkelijk te verven.

Opties voor jouw 3D letters

Wist je dat letters van piepschuim in zijn geheel naar jouw wensen zijn uit te voeren? Bovendien kunnen piepschuim logo’s en letters in bijna elk formaat gesneden worden. Daarnaast is het mogelijk piepschuim letters of een piepschuim logo in elk gewenste huisstijlkleur te spuiten. Het is ook mogelijk om piepschuim logo’s en piepschuim letters te voorzien van een acrylaat toplaag. Dat geeft een extra dimensie aan het logo.

Extra uitstraling

Er is nog een reden om een extra uitstraling te geven aan jouw product? Denk bijvoorbeeld aan 3D letters en 3D logo gemonteerd op forex, plexiglas of een andere achtergrond. Uiteraard helpen wij je graag met je keuze. Vraag daarom naar informatie.

Ontwerp

Heb je niet de benodigde designbestanden of grafische kennis om de letters of het logo aan te passen? Of heb je speciale wensen over de vormgeving van je aanvraag? Wij kunnen het tegen een meerprijs voor je regelen. Naast Piepschuimlogo.nl hebben wij een eigen bureau in grafische vormgeving. Daarmee hebben wij het perfecte adres om je te laten adviseren over vormgeving. Ook is het mogelijk een speciaal ontwerp te laten maken.

Montage

Wist jij dat 3D letters heel eenvoudig te bevestigen zijn aan de muur als wanddecoratie? Tegen een meerprijs leveren wij een 1-op-1 formaat papieren mal. Deze mal zorgt voor meer gemak bij het bevestigen. Uiteindelijk krijg je daarmee een strak resultaat.

Wellicht dat jij de piepschuim letters of het piepschuim logo niet zelf wilt bevestigen. Piepschuimlogo.nl kan het, tegen een meerprijs, voor je verzorgen. Vraag daarom naar de mogelijkheden.

Advies over 3D letters?

Heb je geen idee welk formaat je moet kiezen? Of op welke manier jij je product het beste kunt bevestigen? En welke optie het beste staat in jouw bedrijfsruimte of omgeving? Laat ons met je meedenken! Piepschuimlogo.nl geeft vrijblijvend advies om bij jouw situatie de beste oplossing te vinden.

Jouw eigen 3D letters logo of tekst? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Wil jij jouw bedrijfslogo of pakkende tekst op een unieke manier presenteren in piepschuim letters? Kies dan voor een 3D letters logo of tekst. Vul hiervoor het formulier in op de offertepagina. Je ontvangt binnen twee werkdagen een vrijblijvende prijsopgave.

Offerte piepschuimlogo.nl

× Hoe kan ik je helpen?