3D letters

3D letters op muur

3D letters uit XPS-hardschuim zijn een indrukwekkende blikvanger op jouw muur. De mogelijkheden zijn eindeloos. Denk bijvoorbeeld aan 3D letters als bedrijfslogo of als pakkende tekst. Bovendien kunnen de letters uitgevoerd worden in bijna elke gewenste vorm en huisstijlkleur. Dankzij XPS-hardschuim worden alle producten strak afgewerkt. Wist je dat wij jouw 3D letters of 3D logo naadloos afleveren? Dat is bij ons standaard! Juist door de hoge kwaliteit van het materiaal is je logo een aanwinst in jouw kantoor of winkel.

3d letters cijfers

Letters en cijfers in XPS-hardschuim

De piepschuim letters worden standaard gesneden uit XPS-hardschuim (geëxstrudeerd polystyreen). Dit piepschuim heeft een hoogwaardige kwaliteit. Het unieke van dit materiaal is het gladde oppervlak. Het heeft namelijk geen zichtbare bolletjes-structuur. Daarnaast geeft het de 3D letters een strakke uitstraling. Daarom is het ideaal te gebruiken ter decoratie van uw bedrijfspand.

Alternatief voor kartonnen of houten letters

XPS-hardschuim is een perfect alternatief voor kartonnen letters of houten letters. Dit komt doordat het hardschuim in bijna iedere vorm te snijden is. Bovendien is een logo of letters uit hardschuim licht van gewicht en makkelijk te verven.

Voordelen 3D letters en cijfers van XPS-hardschuim

XPS-hardschuim kent vele voordelen. Daarom is het namelijk het ideale materiaal voor tijdelijke of langdurige reclame en decoratie.

  • Hoge kwaliteit piepschuim;
  • Vederlicht (gemakkelijk te bevestigen);
  • Glad oppervlakte;
  • Strakke uitstraling;
  • Zeer sterk;
  • Ongevoelig voor vocht;
  • Zeer lange levensduur;
  • 100% recyclebaar, milieuvriendelijk.
verschil eps piepschuim xps hardschuim

3D letters op maat

Wist je dat 3D letters van piepschuim in zijn geheel naar jouw wensen zijn uit te voeren? Zo kunnen wij een letter of cijfer in bijna elk formaat (van 4 t/m 58 centimeter) snijden. Daarnaast is het mogelijk om een cijfer of letter in elk gewenste huisstijlkleur te spuiten. Het is ook mogelijk om de 3D letters te voorzien van een acrylaat toplaag. Dat geeft een extra dimensie aan het logo. Het zijn slechts enkele voorbeelden van onze mogelijkheden. Voor 3D letters op maat is Piepschuimlogo.nl jouw partner. Vraag gerust naar alle mogelijkheden. Wij helpen je graag met je keuze.

Tip: Er is nog een reden om een extra uitstraling te geven aan jouw 3D letters! Denk bijvoorbeeld aan een 3D logo gemonteerd op forex, plexiglas of een andere achtergrond. Uiteraard helpen wij je graag met je keuze. Vraag daarom naar informatie.

Ontwerp

Heb je niet de benodigde designbestanden of grafische kennis om de letters of het logo aan te passen? Of heb je speciale wensen over de vormgeving van je aanvraag? Wij kunnen het tegen een meerprijs voor je regelen. Naast Piepschuimlogo.nl hebben wij een eigen bureau in grafische vormgeving. Daarmee hebben wij het perfecte adres om je te laten adviseren over vormgeving. Ook is het mogelijk een speciaal ontwerp te laten maken.

Montage

Wist jij dat 3D letters heel eenvoudig te bevestigen zijn aan de muur als wanddecoratie? Voor slechts €29,95 leveren wij een 1-op-1 formaat papieren mal. Deze mal zorgt voor meer gemak bij het bevestigen. Uiteindelijk krijg je daarmee een strak resultaat. Besef wel goed dat het monteren van de 3D letters een secure klus is waar je je tijd voor moet nemen.

Wil je ervan verzekerd zijn dat je pieschuim letters perfect aan de muur worden bevestigd? Piepschuimlogo.nl kan het, tegen een meerprijs, voor je verzorgen. Vraag hiervoor gerust naar de mogelijkheden.

3d letters muur

3D letters als logo of tekst? Vraag een offerte aan!

Wil jij jouw bedrijfslogo of pakkende tekst op een unieke manier presenteren in 3D letters? Kies dan voor een 3D piepschuim letters als logo of tekst. Wij maken jouw 3D letters op maat en snijden het uit het beste materiaal: XPS-hardschuim. Vul hiervoor het formulier in op de offertepagina. Je ontvangt binnen twee werkdagen een vrijblijvende prijsopgave.