Een 3D logo uit XPS-hardschuim?

Dat is een prachtige eye-catcher voor aan uw wand

Logo Brokers flexibles gesneden uit XPS-hardschuimEen 3D logo uit XPS-hardschuim in uw kantoor, winkel of showroom? Piepschuimlogo.nl levert 3D piepschuim logo’s en 3D piepschuim letters gesneden uit een hoge kwaliteit hardschuim. Het hardschuim is te snijden in bijna elke vorm. Bovendien is dit materiaal uitstekend te verven in uw huisstijl-kleuren. Het is dus mogelijk om uw 3D piepschuim logo of muurteksten in piepschuim te laten uitvoeren. Piepschuimlogo.nl geeft u graag persoonlijk en deskundig advies. Voor een bijzondere bedrijfslogo in 3D, bent u bij Piepschuimlogo.nl aan het juiste adres!

XPS-hardschuim. Wat zijn de voordelen?

Piepschuimlogo.nl werkt bijna uitsluitend met XPS-hardschuim (geëxstrudeerd polystyreen). Dit is een zeer glad, sterk en licht materiaal. U kunt het niet vergelijken met het gewone EPS-piepschuim. Bij EPS-piepschuim blijft altijd een bolletjesstructuur zichtbaar. XPS-hardschuim kan op de meest naadloze manieren worden toegepast. Doordat het materiaal zeer licht is, kan het gemakkelijk overal worden bevestigd. XPS-hardschuim is ongevoelig voor vocht. Dit betekent dat u de letters voor op de muur ook buiten in alle weersomstandigheden kunt ophangen. Het materiaal heeft daarnaast een lange levensduur, zodat u lang van uw  3D logo kunt genieten. Bovendien is het een zeer milieuvriendelijke manier om uw organisatie of bedrijf te promoten. De letters zijn namelijk in zijn geheel te recyclen.

Extra opties

Een piepschuim 3D logo en piepschuim 3D letters zijn uiteraard geheel naar uw wens uit te voeren. Bovendien kunnen piepschuim logo’s en letters in bijna elk formaat uitgevoerd worden. Ook is het mogelijk het piepschuim logo of piepschuim letters in elk gewenste huisstijlkleur te spuiten. Desgewenst kunnen piepschuim logo’s en piepschuim letters behandeld worden met een polyurethaan coating. Dit is een hele dunne, sterke componentencoating die het logo voldoende beschermd tegen weersinvloeden. Met een polyurethaan coating is uw piepschuim logo extra geschikt voor buitengebruik.

U wilt een extra uitstraling geven aan uw product?  Om dat te realiseren leveren wij piepschuim letters en piepschuim logo’s uitgevoerd op forex, plexiglas of een andere achtergrond. Uiteraard helpen wij u graag met uw keuze. Vraag daarom naar informatie.

Advies over een 3D piepschuim logo of 3D piepschuim letters?

Heeft u geen idee welk formaat u moet kiezen? Of op welke manier u uw product het beste kunt bevestigen? En welke optie staat het beste in uw bedrijfsruimte of omgeving? Laat ons met u meedenken! Piepschuimlogo.nl geeft vrijblijvend advies om bij uw situatie de beste oplossing te vinden.

Ontwerp Piepschuim letters en piepschuim logo’s

Indien u niet de benodigde designbestanden heeft om uw logo aan te passen. Of wanneer u speciale wensen heeft omtrent de vormgeving van uw aanvraag? Tegen een meerprijs kunnen wij het voor u regelen. Naast Piepschuimlogo.nl hebben wij een eigen bureau in grafische vormgeving. Daarmee hebben wij het perfecte adres om u te laten adviseren over vormgeving. Ook is het mogelijk een speciaal ontwerp te laten maken.

Montage Piepschuim letters en piepschuim logo’s

Piepschuim 3D letters en 3D logo’s zijn heel eenvoudig te bevestigen aan de muur als wanddecoratie. Tegen een meerprijs leveren wij een 1-op-1 formaat papieren mal. Deze mal zorgt voor meer gemak bij het bevestigen. Uiteindelijk krijgt u daarmee een strak resultaat.

Wilt u het piepschuim logo niet zelf bevestigen? Piepschuimlogo.nl kan het, tegen een meerprijs, voor u verzorgen. Vraag naar de mogelijkheden.