button_vraag-nu-een-offerte-aan

Een 3D logo uit XPS-hardschuim?

Dat is een prachtige wanddecoratie.

– 3D logo
– XPS-hardschuim. Wat zijn de voordelen?
– Extra opties
– Extra uitstraling
– Advies over een 3D logo
– Ontwerp piepschuim logo’s
– Montage 3D logo

Logo Brokers flexibles gesneden uit XPS-hardschuimPiepschuimlogo.nl levert een 3D logo gesneden uit een hoge kwaliteit hardschuim. Een perfecte oplossing voor een decoratie in je kantoor, winkel, showroom of op een beursstand. Het hardschuim is te snijden in bijna elke vorm. Bovendien is dit materiaal uitstekend te verven in de huisstijl-kleuren. Het is dus mogelijk om jouw 3D piepschuim logo of muurteksten in piepschuim te laten uitvoeren. Piepschuimlogo.nl geeft je graag persoonlijk en deskundig advies. Voor een bijzondere bedrijfslogo in 3D, moet je bij Piepschuimlogo.nl zijn!

XPS-hardschuim. Wat zijn de voordelen?

Piepschuimlogo.nl werkt bijna uitsluitend met XPS-hardschuim (geëxstrudeerd polystyreen). Dit is een zeer glad, sterk en licht materiaal. Je kunt het niet vergelijken met het gewone EPS-piepschuim. Bij EPS-piepschuim blijft altijd een bolletjesstructuur zichtbaar. XPS-hardschuim kan op de meest naadloze manieren worden toegepast. Doordat het materiaal zeer licht is, kan het gemakkelijk overal worden bevestigd. XPS-hardschuim is ongevoelig voor vocht. Dit betekent dat je het 3D logo voor ook buiten in alle weersomstandigheden kunt ophangen. Het materiaal heeft daarnaast een lange levensduur, zodat je lang van jouw piepschuim logo kunt genieten. Bovendien is het een zeer milieuvriendelijke manier om jouw organisatie of bedrijf te promoten. De letters zijn namelijk in zijn geheel te recyclen.

Extra opties

Een piepschuim 3D logo en piepschuim 3D letters zijn uiteraard geheel naar jouw wens uit te voeren. Bovendien kunnen piepschuim logo’s en letters in bijna elk formaat uitgevoerd worden. Ook is het mogelijk het piepschuim logo of piepschuim letters in elk gewenste huisstijlkleur te spuiten.

Extra uitstraling

Wil jij een extra uitstraling geven aan jouw logo?  Om dat te realiseren leveren wij piepschuim letters en piepschuim logo’s uitgevoerd op forex, plexiglas of een andere achtergrond. En wat denk je van een acryl toplaag. Dat zorgt voor nog meer zichtbaarheid van jouw 3D logo. Uiteraard helpen wij je graag met je keuze. Vraag daarom naar informatie.

Advies over een 3D logo uit hardschuim?

Heb jij geen idee welk formaat je moet kiezen? Of op welke manier jij jouw logo het beste kunt bevestigen? En welke optie staat het beste in de bedrijfsruimte of omgeving? Laat ons met je meedenken! Piepschuimlogo.nl geeft vrijblijvend advies om bij jouw situatie de beste oplossing te vinden.

Ontwerp piepschuim logo’s

Heb je niet de benodigde kennis om het logo aan te passen? Of heb je speciale wensen? Wij kunnen het tegen een extra vergoeding voor je verzorgen. Bovendien hebben wij een eigen bureau in grafische vormgeving. Daarmee hebben wij het perfecte adres om je te laten adviseren over vormgeving.

Montage 3D logo

Een piepschuim 3D logo is heel eenvoudig te bevestigen aan de muur als wanddecoratie. Tegen een meerprijs leveren wij een 1-op-1 formaat papieren mal. Deze mal zorgt voor meer gemak bij het bevestigen. Uiteindelijk krijg je daarmee een strak resultaat.

Wil je het piepschuim logo niet zelf bevestigen? Piepschuimlogo.nl kan het, tegen een meerprijs, voor je verzorgen. Vraag naar de mogelijkheden.

FacebookTwitterPinterestLinkedIn

    Comments are closed.

    );