3D logo uit XPS-hardschuim

Brokers Flexibles logo uit XPS_hardschuim

button_vraag-nu-een-offerte-aan

Een 3D logo uit XPS-hardschuim?

Dat is een prachtige wanddecoratie.

– XPS-hardschuim. Wat zijn de voordelen?
– Opties voor je 3D logo
– Extra uitstraling
– Advies over een logo
– Ontwerp piepschuim logo
– Montage logo

Piepschuimlogo.nl levert standaard een 3D logo gesneden uit een hoge kwaliteit hardschuim. Een logo uit XPS-hardschuim is de perfecte oplossing voor een decoratie in je kantoor, winkel, showroom of op een beursstand. Het hardschuim is te snijden in bijna elke vorm. Bovendien is dit materiaal uitstekend te verven in de huisstijl-kleuren. Het is dus mogelijk om jouw 3D piepschuim logo of muurteksten in piepschuim te laten uitvoeren. Piepschuimlogo.nl geeft je graag persoonlijk en deskundig advies. Voor een bijzondere bedrijfslogo in 3D, moet je bij Piepschuimlogo.nl zijn!

XPS-hardschuim. Wat zijn de voordelen?

Piepschuimlogo.nl levert, als enige in Nederland, logo’s uitsluitend uit XPS-hardschuim (geëxstrudeerd polystyreen). Dit is een zeer glad, sterk en zeer licht materiaal. Je kunt het dus niet vergelijken met het gewone EPS-piepschuim. Bij EPS-piepschuim blijft altijd een bolletjesstructuur zichtbaar. XPS-hardschuim kan op de meest naadloze manieren worden toegepast. Doordat het materiaal zeer licht is, kan het gemakkelijk overal worden bevestigd. XPS-hardschuim is bovendien ongevoelig voor vocht. Dit betekent bijvoorbeeld dat het 3D logo geschikt is voor alle weersomstandigheden. Daardoor is het ook mogelijk het logo buiten aan de gevel te plaatsen. Het materiaal heeft daarnaast een lange levensduur, zodat je lang van jouw piepschuim logo kunt genieten. Bovendien is het een zeer milieuvriendelijke manier om jouw organisatie of bedrijf te promoten. De letters zijn namelijk in zijn geheel te recyclen.

Opties voor je 3D logo

Een piepschuim 3D logo en piepschuim 3D letters zijn uiteraard geheel naar jouw wens uit te voeren. Bovendien kunnen piepschuim logo’s en letters in bijna elk formaat uitgevoerd worden. Daarnaast is het mogelijk het piepschuim logo of piepschuim letters in elk gewenste huisstijlkleur te verven.

Extra uitstraling

Wil jij een extra uitstraling geven aan jouw logo?  Om dat te realiseren leveren wij piepschuim letters en piepschuim logo’s uitgevoerd op forex, plexiglas of een andere achtergrond. En wat dacht je van een acryl toplaag? Dat zorgt namelijk voor nog meer zichtbaarheid van jouw 3D logo. Uiteraard helpen wij je graag met je keuze. Vraag daarom naar informatie.

Advies over een logo uit hardschuim

Heb jij geen idee welk formaat je moet kiezen? Of op welke manier jij jouw logo het beste kunt bevestigen? En welke optie staat uiteindelijk het beste in de bedrijfsruimte of omgeving? Laat ons met je meedenken! Piepschuimlogo.nl geeft geheel vrijblijvend advies om bij jouw situatie de beste oplossing te vinden.

Ontwerp piepschuim logo

Heb je niet de benodigde kennis om het logo aan te passen? Of heb je speciale wensen? Wij kunnen het tegen een extra vergoeding voor je verzorgen. Bovendien hebben wij een eigen bureau in grafische vormgeving. Daarmee hebben wij het perfecte adres om je te laten adviseren over vormgeving.

Montage van een logo

Een piepschuim logo is heel eenvoudig te bevestigen aan de muur als wanddecoratie. Tegen een meerprijs leveren wij een 1-op-1 formaat papieren mal. Deze mal zorgt voor meer gemak bij het bevestigen. Uiteindelijk krijg je daarmee een strak resultaat.

Wil je het piepschuim logo niet zelf bevestigen? Piepschuimlogo.nl kan het, tegen een meerprijs, voor je verzorgen. Vraag naar de mogelijkheden.