button_vraag-nu-een-offerte-aan

Acryl decoratie letters zijn zeer decoratief

Sinds januari 2019 levert Piepschuimlogo.nl ook letters en logo’s uit een acryl decoratieletters voor Portmann logoacrylaat. Met acryl decoratie letters geef je jouw bedrijf een exclusieve uitstraling? Het acryl, waaruit de letters worden gesneden, heeft een hoge kwaliteit. Wij werken met geprinte folies, die achterop het acrylaat worden aangebracht. Hierdoor hebben wij enorm veel mogelijkheden. Zo kan het logo of letters in de huisstijl-kleuren geleverd worden. Maar ook een foto of een goud- of zilverfolie zijn mogelijkheden.

Bijna elk lettertype is mogelijk. De standaard diepte van het acrylaat is 3 mm. Met montagekit, klittenband of afstandhouders worden de letters aan de muur bevestigd. Wij leveren bijna elk gewenst formaat en vorm.

Mogelijkheden met acryl en piepschuim

Maar er is meer. De combinatie van piepschuim letters of logo’s met acrylaat geven de letters nog meer stijl. Bijvoorbeeld een piepschuim logo met een acrylaat frontje. Dat geeft jouw logo een extra dimensie.

Waarom kopen bij Piepschuimlogo.nl?

* Leverbaar in bijna elk formaat en vorm.
* In verschillende kleuren verkrijgbaar.
* Altijd op maat geleverd.
* Concurrerende prijzen.

Het ophangen van acryl letters

Letters van acryl zijn vrij eenvoudig te monteren met behulp van een papieren mal. De mal is aan te schaffen voor € 35,- excl. btw.
Ook is het mogelijk afstandhouders te bestellen. Prijzen hiervoor zijn afhankelijk van het formaat. Informeer naar de mogelijkheden.

Prijzen

Voor acryl letters en acryl logo’s maken wij altijd een offerte op maat. Hierdoor weet je exact waar je aan toe bent. Bovendien leveren wij gratis in Nederland en België.

FacebookTwitterPinterestLinkedIn

    Comments are closed.

    );