Acryl decoratie letters zijn zeer decoratief

Sinds september 2018 levert Piepschuimlogo.nl ook letters en logo’s uit een acryl decoratieletters voor Portmann logoacrylaat. Met acryl decoratie letters geeft u uw bedrijf een exclusieve uitstraling? Het acryl, waaruit uw letters worden gesneden, heeft een hoge kwaliteit. Wij werken met geprinte folies, die achterop het acrylaat worden aangebracht. Hierdoor hebben wij enorm veel mogelijkheden. Bijvoorbeeld uw huisstijl-kleuren, een foto of een goud- of zilver folie. Wij leveren bijna elk gewenst formaat en vorm.

Mogelijkheden met acryl en piepschuim

Er is veel mogelijk met acryl. Denk daarbij aan letters, logo of figuren. Uiteraard geheel in uw huisstijl met bijbehorend lettertype. Bijna elk lettertype is mogelijk. De standaard diepte van het acrylaat is 3 mm. Met montagekit, klittenband of afstandhouders worden de letters aan de muur bevestigd.

Maar er is meer. De combinatie van piepschuim letters of logo’s met acrylaat geven de letters nog meer stijl. Bijvoorbeeld een piepschuim logo met een acrylaat frontje. Dat geeft uw logo een extra dimensie.

Waarom kopen bij Piepschuimlogo.nl?

* Leverbaar in bijna elk formaat en vorm.
* In verschillende kleuren verkrijgbaar.
* Altijd op maat geleverd.
* Concurrerende prijzen.

Het ophangen van acryl letters

Letters van acryl zijn vrij eenvoudig te monteren met behulp van een papieren mal. De mal is aan te schaffen voor € 35,- excl. btw.
Ook is het mogelijk afstandhouders te bestellen. Prijzen hiervoor zijn afhankelijk van het formaat. Informeer naar de mogelijkheden.

Prijzen

Voor acryl letters en acryl logo’s maken wij altijd een offerte op maat. Hierdoor weet u exact waar u aan toe bent. Bovendien leveren wij gratis in Nederland en België.