Acryl letters

Logo Primoteq in acryl letters

button_vraag-nu-een-offerte-aan

Acryl letters zijn zeer decoratief

Sinds januari 2019 levert Piepschuimlogo.nl ook letters en logo’s uit een acrylaat. Met acryl letters geef je jouw bedrijf een exclusieve uitstraling. Het acrylaat, waaruit de letters worden gesneden, is namelijk van een hoge kwaliteit.

Piepschuimlogo.nl levert acryl met geprinte folies. De folie worden achterop het acrylaat aangebracht. Hierdoor hebben wij enorm veel mogelijkheden. Zo kan een acryl logo of acryl letters in de huisstijl-kleuren geleverd worden. Maar ook een foto of een goud- of zilverfolie zijn mogelijkheden.

Daarnaast is het ook mogelijk om gekleurd acrylaat te leveren. Wel is het zo dat de hoeveelheid kleuren beperkt is. Hou daar rekening mee.

Bijna elk lettertype is mogelijk. De standaard diepte van het acrylaat is 3 mm. Met montagekit, klittenband of afstandhouders worden de letters aan de muur bevestigd. Wij leveren bijna elk gewenst formaat en vorm.

Mogelijkheden met acryl en piepschuim

Maar er is meer. De combinatie van piepschuim letters of logo’s met acrylaat geven de letters nog meer stijl. Bijvoorbeeld een piepschuim logo met een acrylaat frontje. Dat geeft jouw logo een extra dimensie.

Waarom kopen bij Piepschuimlogo.nl?

* Leverbaar in bijna elk formaat en vorm.
* In verschillende kleuren verkrijgbaar.
* Altijd op maat geleverd.
* Concurrerende prijzen.

Het ophangen van acryl letters

Letters van acryl zijn vrij eenvoudig te monteren met behulp van een papieren mal. De mal is aan te schaffen voor € 35,- excl. btw.
Ook is het mogelijk afstandhouders te bestellen. Prijzen hiervoor zijn afhankelijk van het formaat. Informeer naar de mogelijkheden.

Prijzen

Voor acryl letters maken wij altijd een offerte op maat. Hierdoor weet je exact waar je aan toe bent. Bovendien leveren wij gratis in Nederland en België.