Acryl letters

Logo Ecco Italia in acryl

offerte peipschuimlogo.nl

Acryl letters zijn zeer decoratief

Sinds januari 2019 levert Piepschuimlogo.nl ook letters en logo’s uit een acrylaat. Met acryl letters geef je jouw bedrijf een exclusieve uitstraling. Letters worden namelijk gesneden uit een hoge kwaliteit acrylaat.

Piepschuimlogo.nl levert acryl met full color geprinte folies. Folies worden achterop het acrylaat aangebracht. Hierdoor hebben wij enorm veel mogelijkheden. Uiteraard kan een acryl logo in de huisstijl-kleuren geleverd worden. Zelfs een foto of een goud- of zilverfolie zijn mogelijkheden. Er zijn dus veel mogelijkheden voor het creëren van piepschuimletters.

Ook is het mogelijk om gekleurd acrylaat te leveren. Wel is het zo dat de hoeveelheid kleuren beperkt is. Hou daar wel rekening mee.

Het acrylaat heeft een standaard diepte van drie millimeter. Met behulp van een montagekit, klittenband of afstandhouders kunnen de letters stevig aan de muur bevestigd worden. En natuurlijk leveren wij een vijf-stappen-handleiding gratis mee.
Wist je dat wij bijna elk gewenst formaat en vorm kunnen leveren? Vraag eens naar de mogelijkheden.

Meer mogelijk met acryl en piepschuim

Maar er is meer. Een combinatie van piepschuim letters of logo met acrylaat geven de letters nog meer stijl. Bijvoorbeeld een piepschuim logo met een acrylaat frontje. Dat geeft jouw logo net even een extra dimensie.

offerte peipschuimlogo.nl

Waarom kopen bij Piepschuimlogo.nl?

* Hoge kwaliteit acrylaat
* Leverbaar in bijna elk formaat en vorm.
* In verschillende kleuren verkrijgbaar.
* Altijd op maat geleverd.
* Concurrerende prijzen.

Het ophangen van acryl letters

Letters uit acryl zijn vrij eenvoudig te monteren met behulp van een papieren mal. De mal is aan te schaffen voor € 35,- excl. btw.
Ook is het namelijk mogelijk afstandhouders te bestellen. Prijzen hiervoor zijn afhankelijk van het formaat. Informeer eens naar de mogelijkheden.

Prijzen

Voor acryl letters maken wij altijd een offerte op maat. Hierdoor weet je exact waar je aan toe bent. Bovendien leveren wij gratis in Nederland en België.

offerte peipschuimlogo.nl

× Hoe kan ik je helpen?