Een logo uit acrylaat geeft uw kantoor of winkel een exclusieve uitstraling.

acryl decoratieletters voor Portmann logo

Een Acryl logo is een glanzende uiting in uw kantoor of winkel.
Uw logo wordt gesneden uit een transparante acrylaat van hoge kwaliteit. Aan de achterzijde van het acryl worden full color geprinte folies aangebracht. Daardoor zijn de mogelijkheden bijna eindeloos. Denk bijvoorbeeld aan uw logo in de huisstijl-kleuren of een foto. En wat dacht u van een zilver- of goud-folie. Bijna elk formaat is wel leverbaar. Deze mogelijkheden geven uw logo een exclusieve uitstraling.

Er zijn ook acrylaat soorten in een vaste kleur. Bijvoorbeeld in blauw, rood, zwart, geel, enz. Echter de kleurenrange is beperkt waardoor uw huisstijlkleur niet of bijna niet leverbaar is. Vandaar dat wij werken met full color geprinte folies.

Acryl logo en piepschuim

De combinatie van uw piepschuim logo met een acrylaat frontje geeft uw logo een extra dimensie. De dikte van het piepschuim en bovenop de 3 mm van het acryl zorgen voor een mooi 3D effect.

Waarom kopen bij Piepschuimlogo.nl?

* In verschillende kleuren verkrijgbaar.
* Hoge kwaliteit acrylaat.
* Leverbaar in bijna elk formaat en vorm.
* Altijd op maat geleverd.
* Concurrerende prijzen.

Het monteren van een acryl logo

Met hulp van een papieren mal is het vrij eenvoudig uw acryl logo aan de wand te monteren. De mal is aan te schaffen voor € 35,- excl. btw.
Ook is het mogelijk afstandhouders te bestellen. Prijzen hiervoor zijn afhankelijk van het formaat. Informeer naar de mogelijkheden.

Prijzen

Voor een acryl logo maken wij altijd een offerte op maat. Hierdoor weet u exact waar u aan toe bent. Daarnaast leveren wij uw logo gratis in Nederland en België.