Een Acryl logo is een glanzende uiting

Een logo uit acrylaat geeft je kantoor of winkel een exclusieve uitstraling.

Acryl logo Portmann

Een Acryl logo is een glanzende uiting in je kantoor of winkel.
Het logo wordt gesneden uit een transparante acrylaat van hoge kwaliteit. Aan de achterzijde van het acryl worden full color geprinte folies aangebracht. Daardoor zijn de mogelijkheden bijna eindeloos. Denk bijvoorbeeld aan je logo in de huisstijl-kleuren of een foto. En wat dacht je van een zilver- of goud-folie. Bijna elk formaat is wel leverbaar. Deze mogelijkheden geven het logo een exclusieve uitstraling.

Ook zijn er acrylaat soorten in een vaste kleur leverbaar. Bijvoorbeeld in blauw, rood, zwart, geel, enz. Alleen is de kleurenrange beperkt waardoor je huisstijlkleur niet of bijna niet leverbaar is. Vandaar dat wij werken met full color geprinte folies.

Een acryl logo leent zich ook uitstekend als decoratie op een buitengevel. Het acryl is UV- en weersbestendig. Vraag naar de mogelijkheden en prijzen.

Acryl logo en piepschuim

Het is mogelijk om je piepschuim logo of piepschuim letters te voorzien van een acryl frontje. De combinatie van een piepschuim logo of letters met een acrylaat frontje geeft jouw logo een extra dimensie. De dikte van het piepschuim en bovenop de 3 mm van het acryl zorgen voor een mooi 3D effect.

Waarom kopen bij Piepschuimlogo.nl?

De voordelen:
– In verschillende kleuren verkrijgbaar.
– Hoge kwaliteit acrylaat.
– Leverbaar in bijna elk formaat en vorm.
– Altijd op maat geleverd.
– Concurrerende prijzen

Het monteren van een acryl logo

Met hulp van een papieren mal is het vrij eenvoudig je acryl logo aan de wand te monteren. De mal is aan te schaffen voor € 35,- excl. btw.
En natuurlijk is het mogelijk afstandhouders te bestellen. Prijzen hiervoor zijn afhankelijk van het formaat. Informeer naar de mogelijkheden.

Prijzen

Voor een acryl logo maken wij altijd een offerte op maat. Hierdoor weet je exact waar je aan toe bent. Bovendien leveren wij het logo gratis in Nederland en België.