Acryl logo, exclusieve uitstraling op kantoor

Een acryl logo, exclusieve uitstraling op kantoor of in je winkel. Het logo wordt gesneden uit een transparante acrylaat van hoge kwaliteit. Aan de achterzijde van het acryl worden full color geprinte folies aangebracht. Daardoor zijn de mogelijkheden bijna eindeloos. Denk bijvoorbeeld aan je logo in de huisstijl-kleuren of een foto. En wat dacht je van een zilver- of goud-folie? Het is allemaal mogelijk om jouw logo een zo exclusief mogelijk uiterlijk te geven. Eigenlijk elk formaat is wel leverbaar, waardoor je een hele eigen draai aan het acryl logo kunt geven.

Logo Ecco Italia in acryl

Ook zijn er acrylaat soorten in een vaste kleur leverbaar. Bijvoorbeeld in blauw, rood, zwart, geel, enz. Alleen is de kleurenrange beperkt waardoor je huisstijlkleur niet of bijna niet leverbaar is. Vandaar dat wij werken met full color geprinte folies.

Een logo uit acrylaat leent zich ook uitstekend als decoratie op een buitengevel. Het acryl is UV- en weersbestendig. Vraag naar de mogelijkheden en prijzen.

Acryl logo en piepschuim

Het is ook mogelijk om piepschuim letters of logo te voorzien van een acrylaat frontje. De combinatie van een piepschuim logo met een acrylaat frontje geeft jouw logo een extra dimensie. De dikte van het XPS-hardschuim, met bovenop de 3 mm van het acryl, zorgt voor een prachtig glanzend 3D effect.

Voordelen acryl logo door Piepschuimlogo.nl

Wil je graag een acryl logo bestellen bij Piepschuimlogo.nl? Bekijk dan hieronder alle voordelen van het bestellen bij Piepschuimlogo.nl.

  • In verschillende kleuren verkrijgbaar.
  • Hoge kwaliteit acrylaat.
  • Leverbaar in bijna elk formaat en vorm.
  • Altijd op maat geleverd.
  • Concurrerende prijzen

Montage

Met hulp van een papieren mal is het vrij eenvoudig je acryl logo aan de wand te monteren. De mal kun je aanschaffen voor € 29,75 excl. btw.
Natuurlijk is het ook mogelijk afstandhouders te bestellen. Prijzen hiervoor zijn afhankelijk van het formaat. Informeer naar de mogelijkheden.

Prijzen

Voor een acryl logo maken wij altijd een offerte op maat. Hierdoor weet je exact waar je aan toe bent. Bovendien leveren wij het logo gratis in Nederland en België.