Bedrijfslogo uit piepschuim is duurzaam

Wilt u op een unieke manier uw bedrijfslogo weergeven? Denkt u dan eens aan uw logo als kantoor decoratie vervaardigd uit een hoge kwaliteit piepschuim. Piepschuim letters of een piepschuim logo zijn een ware eye-catcher aan de wand van uw showroom, winkel of kantoor. Het logo is in vrijwel iedere vorm en kleur voor u te vervaardigen. Voor een bijzondere en aantrekkelijke uitstraling van uw bedrijf is een strak piepschuim bedrijfslogo voor aan de wand een aanrader!

Wat zijn de voordelen van XPS-hardschuim?

Uw vakman Piepschuimlogo.nl werkt uitsluitend met XPS-hardschuim (geëxstrudeerd polystyreen). Dit is een zeer glad, sterk en licht materiaal. U kunt het niet vergelijken met het gewone EPS-piepschuim. Bij EPS-piepschuim blijft altijd een structuur van bolletjes zichtbaar. XPS-hardschuim kan op de meest naadloze manieren worden toegepast. Doordat het materiaal zeer licht is, kan het gemakkelijk overal worden bevestigd. XPS-hardschuim is ongevoelig voor vocht. Dit betekent dat u de letters voor op de muur ook buiten in alle weersomstandigheden kunt ophangen. Het materiaal heeft daarnaast een lange levensduur, zodat u lang van uw logo kunt genieten. Bovendien is het een zeer milieuvriendelijke manier om uw organisatie of bedrijf te promoten. De letters zijn namelijk in zijn geheel te recyclen.

Service en klantgerichtheid staan voorop bij het vervaardigen van uw bedrijfslogo

In de ruim negen jaar dat Piepschuimlogo.nl bestaat, hebben wij al veel klanten met tevredenheid geholpen. Vooral onze service en communicatie met klanten wordt hoog gewaardeerd. Als u bij ons een vrijblijvende offerte aanvraagt, gaan wij snel voor u aan het werk. Wij vragen u zo gedetailleerd mogelijk aan te geven wat u van de piepschuim letters verwacht. Het is mogelijk om een foto mee te sturen van uw logo. Op werkdagen binnen 24 uur ontvangt u een vrijblijvende offerte van uw bedrijfslogo in piepschuim letters.

Levering van uw piepschuim bedrijfslogo of piepschuim letters

Piepschuim logo Matrix-projectvloeren gesneden uit XPS-hardschuim.Om uw bedrijfslogo in de juiste kleur te leveren, is het van belang de drukkleuren in PMS of RAL op te geven. Piepschuimlogo.nl werkt met NCS-kleursysteem van Sigma/PPG. Hierdoor kunnen wij de kleuren van uw bedrijfslogo zeer dicht benaderen.  Gaat u akkoord met de offerte, dan ontvangt u binnen 10 tot 15 werkdagen uw bedrijfslogo. De levering geschiedt via TNT Express. Het is overigens mogelijk om de offerte online te accorderen, en de factuur via iDeal te voldoen.

Uw logo aan de muur? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Bent u geïnteresseerd in een aantrekkelijke manier om uw bedrijfslogo te presenteren in piepschuim letters? Of wilt u direct een persoonlijke offerte aanvragen? Vul dan nu het formulier in op de offertepagina. U ontvangt binnen 2 werkdagen een vrijblijvende prijsopgave.