button_vraag-nu-een-offerte-aan

Bedrijfslogo uit piepschuim is duurzaam

Wil je op een unieke manier jouw bedrijfslogo weergeven? Denk dan eens aan je logo als kantoor decoratie vervaardigd uit een hoge kwaliteit piepschuim. Piepschuim letters of een piepschuim logo zijn een ware eye-catcher aan de wand van je showroom, winkel of kantoor. Het logo is in vrijwel iedere vorm en kleur voor je te vervaardigen. Voor een bijzondere en aantrekkelijke uitstraling van jouw bedrijf is een strak piepschuim bedrijfslogo voor aan de wand een aanrader!

Wat zijn de voordelen van XPS-hardschuim?

Piepschuimlogo.nl werkt uitsluitend met XPS-hardschuim (geëxstrudeerd polystyreen). Dit is een zeer glad, sterk en licht materiaal. Je kunt het niet vergelijken met het gewone EPS-piepschuim. Bij EPS-piepschuim blijft altijd een structuur van bolletjes zichtbaar. XPS-hardschuim kan op de meest naadloze manieren worden toegepast. Doordat het materiaal zeer licht is, kan het gemakkelijk overal worden bevestigd. XPS-hardschuim is ongevoelig voor vocht. Dit betekent dat de letters voor op de muur ook buiten in alle weersomstandigheden opgehangen kunnen worden. Het materiaal heeft daarnaast een lange levensduur, zodat je lang van jouw logo kunt genieten. Bovendien is het een zeer milieuvriendelijke manier om je organisatie of bedrijf te promoten. De letters zijn namelijk in zijn geheel te recyclen.

Service en klantgerichtheid staan voorop bij het vervaardigen van je bedrijfslogo

In de ruim negen jaar dat Piepschuimlogo.nl bestaat, hebben wij al veel klanten met tevredenheid geholpen. Vooral onze service en communicatie met klanten wordt hoog gewaardeerd. Als je bij ons een vrijblijvende offerte aanvraagt, gaan wij snel voor je aan het werk. Wij vragen je zo gedetailleerd mogelijk aan te geven wat je van de piepschuim letters verwacht. Het is mogelijk om een afbeelding (jpg of pdf) mee te sturen van jouw logo. Binnen twee werkdagen ontvang je een vrijblijvende offerte van het bedrijfslogo in piepschuim letters.

Levering van je piepschuim bedrijfslogo of piepschuim letters

Piepschuim logo Matrix-projectvloeren gesneden uit XPS-hardschuim.Om je hardschuim bedrijfslogo in de juiste kleur te leveren, is het van belang de drukkleuren in PMS of RAL op te geven. Piepschuimlogo.nl werkt met NCS-kleursysteem van Sigma/PPG. Hierdoor kunnen wij de kleuren van het bedrijfslogo zeer dicht benaderen.  Ga je akkoord met de offerte, dan ontvang je binnen 10 tot 15 werkdagen jouw bedrijfslogo. De levering geschiedt via TNT Express of DHL. Het is overigens mogelijk om de offerte online te accorderen, en de factuur via iDeal te voldoen.

Jouw logo aan de muur? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Ben je geïnteresseerd in een aantrekkelijke manier om jouw bedrijfslogo te presenteren in piepschuim letters? Of wil je direct een persoonlijke offerte aanvragen? Vul dan nu het formulier in op de offertepagina. Je ontvangt binnen twee werkdagen een vrijblijvende prijsopgave.

FacebookTwitterPinterestLinkedIn

    Comments are closed.

    );