button_vraag-nu-een-offerte-aan

Decoratie letters van piepschuim als wanddecoratie

Decoratie letter EM CafeDenk je aan aantrekkelijke decoratie letters van piepschuim in je kantoor, winkel of showroom? Piepschuimlogo.nl levert piepschuim logo’s en piepschuim letters gesneden uit XPS-hardschuim. Het schuim is te snijden in bijna elke vorm. Bovendien is dit materiaal uitstekend te spuiten in jouw huisstijl-kleuren. Het is dus mogelijk om je bedrijfslogo of muurteksten in piepschuim te laten uitvoeren. Daarnaast zijn letters uit XPS-hardschuim uitstekend geschikt voor op een beurs. Piepschuimlogo.nl geeft je graag persoonlijk en deskundig advies. Voor een bijzondere bedrijfslogo of decoratie letters als wanddecoratie, ben je bij Piepschuimlogo.nl aan het juiste adres!

Wat zijn de voordelen van decoratie letters als wanddecoratie?

Piepschuim letters of piepschuim logo’s uit XPS-hardschuim (geëxtrudeerd polystyreen) hebben een zeer strakke uitstraling. En de volgende voordelen als wanddecoratie:

 • Strak;
 • Vederlicht. Het is hierdoor gemakkelijk te bevestigen;
 • Glad;
 • Decoratief
 • Ongevoelig voor vocht;
 • Lange levensduur;
 • Zeer sterk;
 • En milieuvriendelijk. 100% Recyclebaar.

Vraag direct een offerte aan voor een piepschuim logo of piepschuim letters

Wil je een kwalitatief bedrijfslogo in piepschuim als wanddecoratie? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Klik op de button ‘Vraag nu een offerte aan’. Daarna vul je het formulier zo volledig mogelijk in. Wij willen graag weten wat het uiteindelijke formaat van het logo moet worden. Bovendien is het ook van belang de drukkleuren in PMS of RAL te vermelden. Als je die niet weet, vraag het dan na bij je vormgever, reclamebureau of drukker. Je kunt het logo uiteraard meesturen in een Illustrator AI, JPG of PDF formaat. Maximaal 4 MB. Een offerte op maat ontvang je binnen twee werkdagen.

Heb je vragen?

Het is natuurlijk mogelijk dat je vragen hebt over het piepschuim. Bijvoorbeeld over de bevestiging van een piepschuim logo of piepschuim letters. Piepschuimlogo.nl zal je vragen zo goed mogelijk beantwoorden. Je kunt daarvoor een mail sturen via het e-mailadres op de contactpagina. Na ontvangst van je vraag zullen wij binnen twee werkdagen je vraag beantwoorden.

Montage

Decoratie letters uit piepschuim en piepschuim logo’s zijn licht en daardoor eenvoudig te bevestigen aan de muur. Ook kunnen wij tegen een meerprijs, een 1-op-1 formaat papieren mal meeleveren, dat zorgt voor meer gemak bij het bevestigen en geeft een strak resultaat. Wil je het piepschuim logo niet zelf bevestigen? Piepschuimlogo.nl kan het, tegen een meerprijs, voor je verzorgen. Vraag naar de mogelijkheden?

FacebookTwitterPinterestLinkedIn

  Comments are closed.

  );