Decoratie letters van piepschuim als wanddecoratie

Decoratie letter EM CafeDenkt u aan aantrekkelijke decoratie letters van piepschuim in uw kantoor, winkel of showroom? Piepschuimlogo.nl levert piepschuim logo’s en piepschuim letters gesneden uit XPS-hardschuim. Het schuim is te snijden in bijna elke vorm. Bovendien is dit materiaal uitstekend te spuiten in uw huisstijl-kleuren. Het is dus mogelijk om uw bedrijfslogo of muurteksten in piepschuim te laten uitvoeren. XPS-hardschuim is uitstekend geschikt voor letters voor op een beurs. Piepschuimlogo.nl geeft u graag persoonlijk en deskundig advies. Voor een bijzondere bedrijfslogo of decoratie letters als wanddecoratie, bent u bij Piepschuimlogo.nl aan het juiste adres!

Wat zijn de voordelen van decoratie letters als wanddecoratie?

Piepschuim letters of piepschuim logo’s uit XPS-hardschuim (geëxtrudeerd polystyreen) hebben een zeer strakke uitstraling. En de volgende voordelen als wanddecoratie:

  • Strak;
  • Vederlicht. Het is hierdoor gemakkelijk te bevestigen;
  • Glad;
  • Decoratief
  • Ongevoelig voor vocht;
  • Lange levensduur;
  • Zeer sterk;
  • En milieuvriendelijk. 100% Recyclebaar.

Vraag direct een offerte aan voor een piepschuim logo of piepschuim letters

Wilt u een kwalitatief bedrijfslogo in piepschuim als wanddecoratie? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. U klikt op de button ‘Vraag nu een vrijblijvende offerte aan’. Daarna vult u het formulier zo volledig mogelijk in. Wij willen graag weten wat het uiteindelijke formaat van uw logo moet worden. Bovendien is het ook van belang de drukkleuren in PMS of RAL te vermelden. Als u deze niet weet, vraag het dan na bij uw vormgever, reclamebureau of drukker. U kunt het logo uiteraard meesturen in een Illustrator AI, JPG of PDF formaat. Maximaal 4 MB. Een offerte op maat ontvangt u binnen enkele werkdagen.

Heeft u vragen?

Het is natuurlijk mogelijk dat u vragen heeft over het piepschuim. Bijvoorbeeld over de bevestiging van een piepschuim logo of piepschuim letters. Piepschuimlogo.nl zal uw vragen zo goed mogelijk beantwoorden. U kunt daarvoor het contactformulier gebruiken op de contactpagina. Na ontvangst van uw vraag zullen wij binnen twee dagen uw vraag beantwoorden.

Montage

Decoratie letters uit piepschuim en piepschuim logo’s zijn licht en daardoor eenvoudig te bevestigen aan de muur. Ook kunnen wij tegen een meerprijs, een 1-op-1 formaat papieren mal meeleveren, welke zorgt voor meer gemak bij het bevestigen en een strak resultaat. Wilt u het piepschuim logo niet zelf bevestigen? Piepschuimlogo.nl kan het, tegen een meerprijs, voor u verzorgen. Vraag eens naar de mogelijkheden?


decoratie letters, piepschuim letters, wanddecoratie, letters aan de wand, decoratieletters, letters op de wand, wand decoratie, decoratie letters van piepschuim.