button_vraag-nu-een-offerte-aan

Een prachtige kantoor decoratie uit piepschuim

Ben je op zoek naar een creatieve manier om bijvoorbeeld je logo mooi weer te geven in jouw kantoor? Dan zit je goed bij Piepschuimlogo.nl. Piepschuimlogo.nl is al meer dan negen jaar gespecialiseerd in het leveren van kantoor decoratie uit piepschuim. Voor ieder bedrijf dat het net even wat anders wilt doen, is een logo van piepschuim een aanrader. Je kan hierbij denken aan je bedrijfslogo in je kantoor, hal, winkel of showroom. Met een kantoor decoratie van piepschuim heb je een echte eye-catcher aan de muur hangen.

Kantoor decoratie van hoge kwaliteit XPS-hardschuim

Piepschuimlogo.nl vervaardigt de decoratie uit een hoge kwaliteit XPS-hardschuim (geëxstrudeerd polystyreen). Hiermee onderscheidt het zich van andere bedrijven die vaak het bekende bolletjes-piepschuim gebruiken (ook wel EPS genoemd). Bij het bolletjes-piepschuim blijft altijd de bolletjes structuur zichtbaar. Het materiaal is een grover dan XPS-hardschuim. Het hoogwaardige XPS-hardschuim is zeer glad en kan heel strak in bijna iedere vorm afgewerkt worden. Mochten er eventuele snijkieren ontstaan door de gloeidraad die de letters uitsnijdt, dan worden deze keurig weggewerkt. Bij Piepschuimlogo.nl staat een goede kwaliteit voor een scherpe prijs voorop.

Voordelen XPS-hardschuim decoratie op jouw kantoor

XPS-hardschuim is een ideale oplossing om je kantoor te decoreren. Het kent vele voordelen. Zo is het XPS-hardschuim zeer licht en daardoor gemakkelijk te bevestigen. Doordat het materiaal zeer sterk en ongevoelig voor vocht is, kan de decoratie ook buiten bevestigd worden. De piepschuim decoratie letters hebben een lange levensduur, en zijn volledig recyclebaar. Logo’s van XPS-hardschuim zijn een creatieve en duurzame oplossing om een opvallende reclame-uiting van je bedrijf te creëren.

Volledig naar jouw smaak aan te passen

De decoratie van XPS-hardschuim is volledig naar jouw smaak aan te passen. Het materiaal kan zeer strak in iedere vorm gesneden worden. Bovendien is het mogelijk om het piepschuim in vrijwel iedere gewenste huisstijlkleur te verven. Piepschuimlogo.nl werkt met het NCS-kleursysteem van Sigma/PPG. Hierdoor zijn de drukkleuren (PMS-kleuren) zeer dicht te benaderen. Ieder logo wordt in drie lagen watergedragen verf bespoten, zodat de kleur langdurig houdbaar zal zijn. Kwaliteit staat bij Piepschuimlogo.nl voorop.

Vraag nu een offerte aan

Ben je geïnteresseerd in decoratie voor je kantoor van piepschuim? Vraag dan nu een offerte aan via onze website. Binnen twee werkdagen ontvang je van ons een offerte op maat. Als je hiermee akkoord gaat, ontvangt je binnen 10 tot 15 werkdagen jouw logo. Als je wilt dat wij de decoratie bevestigen, is dit ook mogelijk. Wij gaan graag voor je aan de slag!

FacebookTwitterPinterestLinkedIn

    Comments are closed.

    );