button_vraag-nu-een-offerte-aan

Letters voor beurzen en evenementen of festivals

Logo Eversys gesneden uit XPS-hardschuimPiepschuim letters voor beurzen en evenementen of festivals zijn zeer gewild. Piepschuimlogo.nl heeft al meer dan acht jaar ervaring in het vervaardigen van piepschuim letters en piepschuim logo uit XPS-hardschuim. Bij Piepschuimlogo.nl staat een hoogwaardige afwerking voorop. Het bedrijf heeft al bij vele tevreden klanten letters en logo’s uit hardschuim bezorgd. XPS-hardschuim is ideaal voor het creëren van uw bedrijfslogo of letters voor op beurzen en evenementen of festivals. De 3D-versie van uw logo is een opvallende reclame-uiting voor ieder bedrijf dat het net even anders wilt aanpakken. Kies daarom voor Piepschuimlogo.nl.

Uw bedrijfslogo van XPS-hardschuim

Piepschuimlogo.nl onderscheidt zich van andere bedrijven doordat het standaard gebruik maakt van XPS-hardschuim (geëxstrudeerd polystyreen). Deze vorm van schuim zorgt voor een zeer hoogwaardige en strakke afwerking. U kunt het niet vergelijken met het “gewone” EPS-piepschuim, dat een grove bolletjes structuur heeft. Het XPS-hardschuim is zeer glad in iedere gewenste vorm te bewerken. Hierdoor vormt het een uitstekende basis voor het creëren van uw bedrijfslogo of letters voor op een beurs.

Piepschuim letters en cijfers gemakkelijk te bevestigen

Een groot voordeel van de XPS letters en XPS logo’s is dat zij zeer gemakkelijk te bevestigen zijn. Het materiaal is zeer licht en sterk. Daarbij is het een enorme blikvanger voor uw beursstand of op een evenement of festival. Het is mogelijk dat Piepschuimlogo.nl een 1-op-1 formaat papieren mal meestuurt. Zodat u meer gemak heeft met het bevestigen van de piepschuim letters en cijfers. Dit zorgt voor een strakker resultaat. Wilt u liever de letters niet zelf monteren? Dan kan Piepschuimlogo.nl dit tegen een meerprijs voor u regelen. Voor meer informatie kunt u hiervoor contact met ons opnemen.

In iedere gewenste huisstijlkleur verkrijgbaar

De XPS-hardschuim letters en logo’s kunnen in vrijwel iedere gewenste huisstijlkleur bespoten worden. De piepschuim letters worden driemaal met een watergedragen verf gespoten. Hiervoor wordt het NCS-kleursysteem gebruikt van Sigma/PPG. Dit zorgt ervoor dat de drukkleuren (PMS-kleuren) zeer dicht benaderd kunnen worden.

Vraag nu een offerte aan via de website

Wilt u meer weten over letters voor beurzen en evenementen uit XPS-hardschuim? Of wilt u meteen een offerte-aanvraag indienen? Neem dan nu contact met ons op via de website. Binnen twee werkdagen ontvangt u van ons een vrijblijvende prijsopgave. Als u hiermee akkoord gaat, ontvangt u binnen 10 tot 15 werkdagen uw hardschuim decoratie. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.