Letters voor beurzen en evenementen of festivals

Letters voor beurzen en evenementen of festivals zijn zeer gewild. Piepschuimlogo.nl heeft al meer dan tien jaar ervaring in het vervaardigen van piepschuim letters en logo’s uit XPS-hardschuim. Bij Piepschuimlogo.nl staat een hoogwaardige afwerking voorop. Wij hebben al bij vele tevreden klanten letters en logo’s uit hardschuim bezorgd. XPS-hardschuim is ideaal voor het creëren van jouw bedrijfslogo of letters voor op beurzen en evenementen of festivals. Een 3D logo uit piepschuim is een opvallende reclame-uiting voor ieder bedrijf dat het net even anders wilt aanpakken. Kies daarom voor Piepschuimlogo.nl.

Letters voor beurzen en evenementen in XPS-hardschuim

Letters voor beurzen uit XPS-hardschuim.

Letters voor beurzen in XPS-hardschuim

Piepschuimlogo.nl onderscheidt zich van andere bedrijven doordat het standaard gebruik maakt van XPS-hardschuim (geëxstrudeerd polystyreen). Deze vorm van schuim zorgt voor een zeer hoogwaardige en strakke afwerking. Het is daarom niet te vergelijken met het “gewone” EPS-piepschuim, dat een grove bolletjes structuur heeft. Het XPS-hardschuim is zeer glad in iedere gewenste vorm te bewerken. Hierdoor vormt het een uitstekende basis voor letters voor beurzen en evenementen.

Letters of logo in een polyurea coating
Wil je letters of een logo opnieuw gebruiken bij een volgend evenement, dan kan een polyurea coating een ideale oplossing zijn. Het voordeel van een polyurea coating is, dat het hufterproof is. Je kan het logo namelijk buiten zetten. Tegen de gevel monteren is zelfs mogelijk. Of bovenop een gevel plaatsen. Een logo of letters gesneden uit XPS-hardschuim, voorzien van een polyurea coating geeft een extra harde bescherming. Vraag naar de mogelijkheden.

Supra logo in XPS met polyurea coating

Piepschuim letters en cijfers gemakkelijk te bevestigen

Een groot voordeel van de XPS letters en XPS logo’s is dat zij zeer gemakkelijk te bevestigen zijn. Het materiaal is zeer licht en sterk. Daarbij is het een enorme blikvanger voor een beursstand of op een evenement of festival. Het is mogelijk dat Piepschuimlogo.nl een 1-op-1 formaat papieren mal meestuurt. Zodat je meer gemak hebt met het bevestigen van de piepschuim letters en cijfers. Dit zorgt voor een strakker resultaat. Wil je liever de letters niet zelf monteren? Dan kan Piepschuimlogo.nl dit tegen een meerprijs voor je regelen. Voor meer informatie kan je hiervoor contact met ons opnemen.

In iedere gewenste huisstijlkleur verkrijgbaar

De XPS-hardschuim letters en logo’s kunnen in vrijwel iedere gewenste huisstijlkleur bespoten worden. De piepschuim letters worden driemaal met een watergedragen verf gespoten. Hiervoor wordt het NCS-kleursysteem gebruikt van Sigma/PPG. Dit zorgt ervoor dat de drukkleuren (PMS-kleuren) zeer dicht benaderd kunnen worden.

Vraag nu een offerte aan via de website

Wil je meer weten over letters voor beurzen en evenementen uit XPS-hardschuim? Of wil je meteen een offerte-aanvraag indienen? Neem dan nu contact met ons op via de website. Binnen twee werkdagen ontvang je van ons een vrijblijvende prijsopgave. Wanneer je hiermee akkoord gaat, ontvang je binnen 10 tot 15 werkdagen jouw hardschuim decoratie. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.