Letters voor op de muur

Letters voor op de muur - The Mobile company

button_vraag-nu-een-offerte-aan

Je zoekt letters voor op de muur?

Dan is Piepschuimlogo.nl het juiste adres!

Jij wilt op een unieke manier jouw bedrijfslogo of slogan weergeven. Denk dan eens aan letters voor op de muur vervaardigt uit piepschuim. Letters op de muur zijn een ware eyecatcher op de wand van jouw showroom, winkel of kantoor. De letters zijn in vrijwel iedere vorm en kleur voor je te vervaardigen. Voor een bijzondere en aantrekkelijke uitstraling van jouw bedrijf, is jouw bedrijfslogo aan de wand een aanrader!

Button-vraag-nu-een-offerte-aan

De vele voordelen van XPS-hardschuim

Als enige in Nederland en België levert Piepschuimlogo.nl uitsluitend XPS-hardschuim (geëxstrudeerd polystyreen). Dit is een zeer glad, hagelwit, sterk en licht piepschuim. Je kunt het niet vergelijken met het gewone EPS-piepschuim. Bij EPS-piepschuim blijft altijd een bolletjesstructuur zichtbaar. XPS-hardschuim kan op de meest naadloze manieren worden toegepast. Doordat het materiaal zeer licht is, kan het gemakkelijk overal worden bevestigd.

XPS-hardschuim is ongevoelig voor vocht. Dit betekent dat je de letters ook buiten in alle weersomstandigheden kunt ophangen. Het materiaal heeft daarnaast een lange levensduur, zodat je lang van jouw logo kunt genieten. Bovendien is het een zeer milieuvriendelijke manier om jouw organisatie of bedrijf te promoten. De letters zijn namelijk in zijn geheel te recyclen.

Bij het vervaardigen van letters voor op de muur staan service en klantgerichtheid bij ons voorop

In de negen jaar dat Piepschuimlogo.nl bestaat, hebben wij al veel klanten met tevredenheid geholpen. Vooral onze service en communicatie met klanten wordt hoog gewaardeerd. Als je bij ons een vrijblijvende offerte aanvraagt, gaan wij snel voor je aan het werk. Wij vragen je zo gedetailleerd mogelijk aan te geven wat jij van de piepschuim letters verwacht. Het is mogelijk om een foto mee te sturen van jouw logo. Ook is het van belang de drukkleuren in PMS of RAL op te geven.

Piepschuimlogo.nl werkt met NCS-kleursysteem van Sigma/PPG. Hierdoor kunnen wij de kleuren van jouw bedrijfslogo zeer dicht benaderen. Op werkdagen ontvang je binnen één à twee dagen een vrijblijvende offerte van jouw logo in piepschuim. Ga je akkoord met de offerte, dan heb je het logo binnen 10 tot 15 werkdagen in huis. De levering geschiedt via DPD of UPS. Het is overigens mogelijk om de offerte online te accorderen, en de factuur via iDeal te voldoen.

Jouw letters of logo op de muur? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Ben je geïnteresseerd in een aantrekkelijke manier om piepschuim letters op jouw muur te presenteren Of wil je direct een persoonlijke offerte aanvragen? Vul dan nu het formulier in op de offertepagina. Je ontvangt binnen één à twee werkdagen een vrijblijvende offerte.

Button-vraag-nu-een-offerte-aan