U zoekt letters voor op de muur?

Dan is Piepschuimlogo.nl het juiste adres!

Piepschuim logo Frankwatching in XPS-hardschuim.Wilt u op een unieke manier uw bedrijfslogo weergeven? Denkt u dan eens aan letters voor op de muur vervaardigt uit piepschuim. Letters op de muur zijn een ware eyecatcher op de wand van uw showroom, winkel of kantoor. De letters zijn in vrijwel iedere vorm en kleur voor u te vervaardigen. Voor een bijzondere en aantrekkelijke uitstraling van uw bedrijf, is uw bedrijfslogo aan de wand een aanrader!

De vele voordelen van XPS-hardschuim

Als een van de weinige bedrijven in Nederland en België werkt Piepschuimlogo.nl bijna uitsluitend met XPS-hardschuim (geëxstrudeerd polystyreen). Dit is een zeer glad, hagelwit, sterk en licht materiaal. U kunt het niet vergelijken met het gewone EPS-piepschuim. Bij EPS-piepschuim blijft altijd een bolletjesstructuur zichtbaar. XPS-hardschuim kan op de meest naadloze manieren worden toegepast. Doordat het materiaal zeer licht is, kan het gemakkelijk overal worden bevestigd. XPS-hardschuim is ongevoelig voor vocht. Dit betekent dat u de letters voor op de muur ook buiten in alle weersomstandigheden kunt ophangen. Het materiaal heeft daarnaast een lange levensduur, zodat u lang van uw logo kunt genieten. Bovendien is het een zeer milieuvriendelijke manier om uw organisatie of bedrijf te promoten. De letters zijn namelijk in zijn geheel te recyclen.

Bij het vervaardigen van letters voor aan de wand staan service en klantgerichtheid bij ons voorop

In de acht jaar dat Piepschuimlogo.nl bestaat, hebben wij al veel klanten met tevredenheid geholpen. Vooral onze service en communicatie met klanten wordt hoog gewaardeerd. Als u bij ons een vrijblijvende offerte aanvraagt, gaan wij snel voor u aan het werk. Wij vragen u zo gedetailleerd mogelijk aan te geven wat u van de piepschuim letters verwacht. Het is mogelijk om een foto mee te sturen van uw logo. Ook is het van belang de drukkleuren in PMS of RAL op te geven. Piepschuimlogo.nl werkt met NCS-kleursysteem van Sigma/PPG. Hierdoor kunnen wij de kleuren van uw bedrijfslogo zeer dicht benaderen. Op werkdagen binnen 24 uur ontvangt u een vrijblijvende offerte van uw logo in piepschuim. Gaat u akkoord met de offerte, dan ontvangt u binnen 10 tot 15 werkdagen uw bedrijfslogo. De levering geschiedt via UPS. Het is overigens mogelijk om de offerte online te accorderen, en de factuur via iDeal te voldoen.

Uw letters of logo op de muur? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Bent u geïnteresseerd in een aantrekkelijke manier om piepschuim letters op uw muur te presenteren Of wilt u direct een persoonlijke offerte aanvragen? Vul dan nu het onderstaande formulier in. U ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvende offerte.