Logo aan de muur

Primoteq 3D logo aan de muur

offerte piepschuimlogo.nl

Piepschuim logo aan de muur

Wil je op een unieke manier jouw bedrijfslogo weergeven? Denk dan eens aan je logo als kantoor decoratie. Gesneden uit een hoge kwaliteit hardschuim. Een bedrijfslogo uit piepschuim is een ware eye-catcher aan de wand van je showroom, winkel of kantoor. Het logo is in vrijwel iedere vorm en kleur voor je te vervaardigen. Voor een bijzondere en aantrekkelijke uitstraling van jouw bedrijf is een strak piepschuim logo voor aan de muur een aanrader!

Offerte piepschuimlogo.nl

Wat zijn de voordelen van XPS-hardschuim?

Piepschuimlogo.nl levert uitsluitend XPS-hardschuim (geëxstrudeerd polystyreen). Dit is een heel glad, sterk en licht materiaal. Je kunt het namelijk niet vergelijken met het gewone EPS-piepschuim. Bij EPS-piepschuim blijft altijd een structuur van bolletjes zichtbaar. XPS-hardschuim kan op de meest naadloze manieren gesneden worden. Doordat het materiaal zeer licht is, kan het gemakkelijk overal worden bevestigd. XPS-hardschuim is ongevoelig voor vocht. Dit betekent dat de letters voor op de muur ook buiten in alle weersomstandigheden opgehangen kunnen worden. Het materiaal heeft daarnaast een lange levensduur. Zodat je lang van jouw logo kunt genieten. Daarnaast is het een zeer milieuvriendelijke manier om je organisatie of bedrijf te promoten. De letters zijn namelijk recyclebaar.

Service en klantgerichtheid voor jouw bedrijfslogo aan de muur

In de ruim negen jaar dat Piepschuimlogo.nl bestaat, hebben wij al veel klanten naar tevredenheid geholpen. Vooral onze service en communicatie met klanten wordt hoog gewaardeerd. Als je bij ons een vrijblijvende offerte aanvraagt, gaan wij snel voor je aan het werk. Wij vragen je zo gedetailleerd mogelijk aan te geven wat je van de piepschuim letters verwacht. Daarnaast vragen we je om een afbeelding (jpg of pdf) mee te sturen van jouw logo. Binnen twee werkdagen ontvang je een vrijblijvende offerte van jouw bedrijfslogo aan de muur.

Drukkleuren en levering

Matrix logo in 3d aan muurOm je hardschuim bedrijfslogo in de juiste kleur te leveren, is het van belang de drukkleuren in PMS of RAL op te geven. Piepschuimlogo.nl werkt met NCS-kleursysteem van Sigma/PPG. Hierdoor kunnen wij de kleuren van het bedrijfslogo zeer dicht benaderen. Ga je akkoord met de offerte, dan ontvang je binnen 10 tot 15 werkdagen jouw bedrijfslogo. De levering geschiedt via TNT Express. Het is overigens mogelijk om de offerte online te accorderen, en de factuur via iDeal te voldoen.

Jouw logo aan de muur? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Ben je geïnteresseerd in een aantrekkelijke manier om jouw bedrijfslogo te presenteren in piepschuim letters? Of wil je direct een persoonlijke offerte aanvragen? Vul dan nu het formulier in op de offertepagina. Je ontvangt binnen twee werkdagen een vrijblijvende prijsopgave.

Offerte piepschuimlogo.nl