button_vraag-nu-een-offerte-aan

Muurletters uit piepschuim als creatieve blikvanger

Logo Studio dunk gesneden uit XPS-hardschuimZoekt u een speciale blikvanger voor in uw bedrijfspand of winkelruimte? Piepschuimlogo.nl is al jaren een specialist in het maken van muurletters als creatieve blikvanger. Vrijwel iedere vorm of kleur kan worden behaald. Piepschuimlogo.nl vervaardigt de muurletters uit XPS-hardschuim. Een kwalitatief hoogwaardig materiaal tegen een betaalbare prijs. Met dit materiaal kunt u allerlei soorten bedrijfslogo’s, slogans of muurteksten creëren. Bovendien staat bij Piepschuimlogo.nl service en klantgerichtheid altijd voorop. Het bedrijf heeft meer dan acht jaar ervaring om piepschuim letters en piepschuim logo’s te leveren aan diverse tevreden klanten. Dankzij het 3D karakter van de letters creëert u namelijk een opvallende reclame-uiting aan uw muur.

XPS-hardschuim, een hoogwaardig materiaal

De letters worden standaard vervaardigd van XPS-hardschuim (geëxstrudeerd polystyreen). Dit materiaal is niet te vergelijken met het standaard EPS-piepschuim (geëxpandeerd polystyreen). Dit reguliere piepschuim heeft een bolletjesstructuur die duidelijk te zien is. Het XPS-hardschuim heeft deze structuur niet, maar is zeer glad en vederlicht. Bovendien werkt Piepschuimlogo.nl eventuele snijkieren zeer glad af, waardoor deze niet meer te zien zijn. Deze supergladde afwerking zorgt voor een moderne, trendy uitstraling zodat uw bedrijfslogo heel professioneel oogt op de wand.

In diverse kleuren en vormen verkrijgbaar

Bij het bestellen van uw muurteksten of muurletters uit piepschuim heeft u zeer veel mogelijkheden. Vrijwel iedere vorm is dankzij de techniek van Piepschuimlogo.nl verkrijgbaar. Bovendien maakt ons bedrijf gebruik van het NCS-kleursysteem van Sigma/PPG. De PMS-drukkleuren kunnen hierdoor zeer dicht bereikt worden. De piepschuim letters worden met drie lagen verf bespoten, zodat de kleur kwalitatief goed is. Bent u van plan de letters van piepschuim buiten te monteren? In dat geval is het verstandig een extra polyurethaan coating op uw letters te laten aanbrengen. Deze coating zorgt ervoor dat de letters bestand zijn tegen alle weersomstandigheden. Zo kunt u extra lang genieten van uw decoratie letters aan de muur.

Zeer gemakkelijk te bevestigen

De letters zijn dankzij hun lichte gewicht en sterkte zeer gemakkelijk te bevestigen. Bovendien zijn de piepschuim letters ongevoelig voor vocht, waardoor ze buiten gehangen kunnen worden. Het XPS-hardschuim is 100% recyclebaar en daardoor milieuvriendelijk. Bovendien heeft het materiaal een zeer lange levensduur. Wilt u liever toch dat wij de letters van piepschuim monteren? Dit is uiteraard geen probleem. Tegen een meerprijs bevestigen wij de piepschuim letters graag voor u.

Vraag nu uw persoonlijke offerte op maat aan!

Kunt u niet wachten om uw eigen piepschuim letters voor op uw muur op te hangen? Of wilt u weten welke mogelijkheden er voor u beschikbaar zijn? Vraag nu uw persoonlijke offerte op maat aan. Binnen 24 uur ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte.