button_vraag-nu-een-offerte-aan

Op zoek naar muurteksten van XPS-hardschuim?

Dan bent u bij Piepschuimlogo.nl op het juiste adres!

Muurteksten EM Café uit XPS-hardschuimAls ondernemer wilt u dat uw bedrijf een professionele en trendy uitstraling heeft. Niets is daarbij belangrijker dan uw logo. Het logo is het eerste visitekaartje dat een potentiële cliënt ervan moet overtuigen om met u in zee te gaan. Piepschuimlogo.nl biedt u de mogelijkheid uw logo groots af te beelden op een muur in uw kantoor, hal of winkel. Muurteksten van XPS-hardschuim zijn de ideale eye-catcher, die zowel in uw onderneming als op beurzen en evenementen goed zullen opvallen. Piepschuimlogo.nl is al meer dan acht jaar gespecialiseerd in het leveren van piepschuim letters van hoogwaardige kwaliteit XPS-hardschuim.

Piepschuim muurteksten van zeer goede kwaliteit

Piepschuimlogo.nl werkt uitsluitend met de beste kwaliteit piepschuim. Als enige bedrijf in Nederland leveren wij standaard muurteksten van XPS piepschuim (geëxstrudeerd polystyreen). Deze vorm van piepschuim is zeer glad, hagelwit, sterk en licht. Het is een compleet ander piepschuim dan EPS, waar veel andere bedrijven mee werken. Bij EPS ziet u nog steeds een bolletjesstructuur, terwijl XPS piepschuim glad en naadloos is. Het oogt daardoor een stuk strakker dan letters van EPS piepschuim. Dit geeft een veel professionelere uitstraling. Qua kleuren is vrijwel iedere optie mogelijk. De logo’s worden in drie lagen watergedragen verf gespoten. Hierbij gebruiken wij het NCS-kleursysteem van Sigma/PPG. Op deze wijze kunnen wij de drukkleuren (PMS-kleuren) heel dicht benaderen. De logo’s van Piepschuimlogo.nl zijn waterbestendig. Het is dus mogelijk de muurteksten buiten in de regen of andere weersomstandigheden te hangen. In plaats van de logo’s rechtstreeks op de muur te monteren, is het ook mogelijk om uw logo’s op plexiglas of Forex te plaatsen. Dit geeft een zeer mooie en stijlvolle uitstraling. Kwaliteit staat bij Piepschuimlogo.nl voorop.

Binnen 24 uur een offerte op maat

Zodra u bij ons een aanvraag heeft gedaan, leveren wij u binnen 24 uur een offerte op maat. Als u akkoord gaat met de offerte, zorgen wij dat de muurtekst binnen 10 tot 15 werkdagen geleverd wordt. Het is mogelijk de offerte digitaal te accorderen. Na aflevering via TNT express, ontvangt u vervolgens de factuur digitaal. Het is zelfs mogelijk met iDeal te betalen. Onze service, benaderbaarheid en klantgerichtheid wordt door onze cliënten als zeer prettig ervaren. Wij hebben dan ook al vele cliënten met tevredenheid aan trendy logo’s geholpen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden met piepschuim letters of woorden? Schroom dan niet om geheel vrijblijvend contact met ons op te nemen via het contactformulier.