Nieuws en weetjes over Piepschuimlogo.nl

Piepschuimlogo.nl plaatst hier nieuws over hun producten en over Piepschuimlogo.nl. Daarnaast worden er interessante vragen van klanten geplaatst onder de rubriek Piepschuimlogo-weetjes.

September 2018

PIEPSCHUIMLOGO-WEETJES

Klanten vragen wel eens wat het verschil is tussen piepschuim en XPS-hardschuim.Technisch gezien zijn piepschuim en XPS-hardschuim een polystyreen.

Piepschuim, ook wel EPS genoemd, is een geëxpandeerdeerd polystyreen. Door het expanderen (een bepaald chemisch proces) ontstaat de bekende bolletjesstructuur. Piepschuim (EPS) is in verschillende fijnheden te verkrijgen. Van heel grof EPS30 tot heel fijn EPS200 en hoger. De meeste logo’s of letters worden gesneden uit EPS200. Een fijne EPS met een hoge dichtheid. Piepschuimlogo.nl levert standaard logo’s en letters uit XPS-hardschuim. XPS is een geëxtrudeerd polystyreen.Het extruderen zorgt voor een fijne schuimstructuur, waardoor de oppervlakte glad is. De hogere dichtheid (als dat van EPS) zorgt voor een steviger materiaal. Door die hogere dichtheid is het ook strakker te snijden. En de verf zorgt voor een glad oppervlak. Anders dan bij EPS, waar na het verven de bolletjesstructuur zichtbaar blijft. XPS-hardschuim heeft een hogere attentiewaarde en een hogere kwaliteit. Dat is o.a. de reden dat Piepschuimlogo.nl standaard XPS-hardschuim gebruikt als basis voor de te leveren logo’s en letters. En tegen concurrerende prijzen!

Voor meer informatie bel 010 59 127 67 of een vraag een offerte aan.

NIEUW: Acryl decoratieletters en Acryl logo’s

Sinds begin deze maand heeft piepschuimlogo.nl een nieuw product, namelijk acryl decoratieletters en acryl logo’s.
Piepschuimlogo.nl kreeg meer aanvragen naar acryl letters en acryl logo’s, alleen wij konden dat niet tegen een juiste prijs aanbieden. Daar is nu verandering in gekomen. Vanaf 3 september bieden wij nu ook acryl letters en acryl logo’s aan tegen concurrerende prijzen. Ga naar de pagina Acryl-letters. Vraag een offerte aan.

 

Augustus 2018

De economie trekt aan. Ook Piepschuimogo.nl merkt dat. Steeds meer bedrijven hebben intussen Piepschuimlogo.nl gevonden. Zo hebben wij voor o.a. Graficom een prachtig logo voor in hun hal geleverd. Maar ook CrediFin, Asogem en Lock Lugagge Storage & Delivery hebben intussen hun logo uit XPS-hardschuim aan hun muur hangen.

Daarnaast is Piepschuimlogo.nl ondertussen bekend van het programma Business Tips op RTL 7.

Monteren van een logo

Klanten vragen wel eens hoe zij hun logo kunnen monteren? Wij adviseren graag daarin.
Om te beginnen moet je voor het monteren van een logo tijd uittrekken. Haastige spoed is zelden goed.

Je kan bij ons een papieren mal voor zelfmontage aanschaffen. Een mal kost euro 35,- per stuk excl. btw. Daarnaast moet je zelf bij een doe-het-zelf winkel een tube montagekit kopen. Bijvoorbeeld Bison PolyMax. Deze kit is geschikt voor polystyreen.

Wij hebben een digitale 5-stappen handleiding voor het monteren van het logo met een papieren mal. Vraag ernaar.

Een andere mogelijkheid is dat wij het voor je verzorgen. Vraag vrijblijvend een prijs aan.