Offerte voor je piepschuim letters of logo

Zoekhelden in XPS-hardschuim. Vraag een offerte aan.

Een vrijblijvende offerte? Vraag die vandaag nog aan voor jouw piepschuim logo of piepschuim letters. Standaard levert Piepschuimlogo.nl namelijk jouw logo of letters in XPS-hardschuim. Dit materiaal heeft een glad oppervlak en wordt bovendien strak afgeleverd. Uiteraard zonder snijnaden. Verder is het ook in (bijna) elke huisstijlkleur te verven. Daarnaast is XPS licht van gewicht. En zelfs onder bepaalde voorwaarden ook buiten te gebruiken.

Vul het onderstaande offerte-formulier volledig in. Geef daarbij aan wat het uiteindelijke formaat van het logo moet worden. (Breedte- en/of hoogtemaat.) De minimale diepte is 20 mm, maximale diepte op aanvraag. Standaard is de diepte 45 mm (4,5 cm).

  Bedrijfsnaam (verplicht)

  Voornaam (verplicht)

  Achternaam (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  E-mail adres (verplicht)

  Onderwerp

  Kies het product wat je wilt. (verplicht)
  Piepschuim logo-lettersAcryl logo-letters

  Graag de breedte van het logo in centimeters aangeven. Standaard diepte is 4,5 cm (voor piepschuim. Kan altijd aangepast worden.) en 0,3 cm (Acryl).

  Offerteaanvraag

  Uw logo-bestand toevoegen. Let op: alleen illustrator ai, jpg, png of pdf bestand! Max. 4 Mb. per bestand

  We gebruiken je gegevens alleen om je een e-mail en/of offerte terug te sturen of om je terug te bellen. Geheel volgens de privacyregels (AVG). Zie onze Privacyverklaring.

  Kleuren

  Weet je de drukkleuren (PMS-kleuren)? Vermeld het in de aanvraag. Weet je die niet? Vraag het dan na bij jouw reclamebureau, vormgever of drukker. RAL-kleuren zijn ook mogelijk. Binnen enkele werkdagen ontvang je een prijsopgave. Geheel vrijblijven uiteraard.

  Heb je jouw logo in een Illustrator AI, JPG, PNG of PDF. Stuur het dan mee met de offerte. (Maximaal 4 Mb!)