Piepschuim letters en piepschuim logo’s zijn een creatieve oplossing!

Juist voor bedrijven die het net even anders willen aanpakken.

Tubino logo uit xps-hardschuim - foto Dimage MediaPiepschuim letters en piepschuim logo’s worden standaard gesneden uit XPS-hardschuim (geëxstrudeerd polystyreen). Dit is een zeer glad, hagelwit, sterk en licht materiaal. Het is daarom niet vergelijken met het gewone piepschuim. Ook wel EPS genoemd. Bij EPS-piepschuim blijft namelijk altijd een bolletjesstructuur zichtbaar. Daarentegen worden letters en logo’s uit XPS-harschuim altijd zonder naden geleverd. Dat is bij ons standaard!

Door de vorm hebben piepschuim letters of een piepschuim logo een 3D-effect. Wat natuurlijk een geweldige wanddecoratie is. Denkt u eens in, uw bedrijfslogo als 3D logo in uw kantoor, hal, winkel of showroom? Ook voor beurzen en evenementen zijn piepschuim letters uitstrekkend geschikt

Bovendien is het materiaal zeer licht en kan het gemakkelijk overal worden bevestigd. Daarnaast is XPS-hardschuim ongevoelig voor vocht. Dit betekent dat u een piepschuim 3D logo of 3D letters ook buiten in alle weersomstandigheden kunt ophangen.

Voordelen van XPS-hardschuim

XPS-hardschuim is het ideale materiaal voor tijdelijke of langdurige reclame en wanddecoratie. En het kent daardoor vele voordelen:

  • Hoge kwaliteit schuim
  • Zeer licht van gewicht (daardoor gemakkelijk te bevestigen)
  • Glad oppervlakte
  • Strakke uitstraling
  • Zeer sterk
  • Ongevoelig voor vocht
  • Zeer lange levensduur
  • 100% recyclebaar, milieubewuste keuze.

Piepschuim letters en logo’s naar wens uit te voeren

Uiteraard zijn piepschuim logo’s en piepschuim letters geheel naar uw wens uit te voeren. Bovendien kunnen piepschuim letters en logo’s in bijna elk formaat gesneden worden. Daarnaast is het mogelijk piepschuim letters of een piepschuim logo in elk gewenste huisstijlkleur te spuiten. Desgewenst kunnen piepschuim logo’s en piepschuim letters behandeld worden met een polyurethaan coating. Deze dunne, sterke tweecomponenten-coating beschermt uw piepschuim logo of piepschuim letters afdoende tegen weersinvloeden. Kortom, met een polyurethaan coating is uw piepschuim logo extra geschikt voor buitengebruik.

Wilt u een extra uitstraling geven aan uw product? Wij kunnen uw piepschuim letters en logo’s leveren, uitgevoerd op forex, plexiglas of een andere achtergrond. Vraag naar de mogelijkheden.

Advies over letters uit piepschuim of een logo uit piepschuim?

Heeft u geen idee welk formaat u moet kiezen? Of op welke manier u uw product het beste kunt bevestigen? En welke optie het beste staat in uw bedrijfsruimte of omgeving? Laat ons met u meedenken! Piepschuimlogo.nl geeft vrijblijvend advies om bij uw situatie de beste oplossing te vinden. Of vraag gelijk een offerte aan.

Ontwerp

Indien u niet de benodigde designbestanden heeft om uw logo aan te passen. Of wanneer u speciale wensen heeft omtrent de vormgeving van uw aanvraag? Wij kunnen het tegen een meerprijs voor u regelen. Piepschuimlogo.nl heeft daarvoor een eigen bureau voor grafisch vormgeving. Dit bureau heeft ruim 30 jaar ervaring in DTP en grafisch ontwerp. Piepschuimlogo.nl is daarom het perfecte adres om u te laten adviseren over vormgeving. Of om een speciaal ontwerp te laten maken.

Montage

Het bevestigen van piepschuim letters en logo’s aan de muur is eenvoudig. Wij kunnen tegen een meerprijs, een 1-op-1 formaat papieren mal meeleveren. Dat zorgt namelijk voor meer gemak bij het bevestigen en een strak resultaat. En wilt u uw bedrijfslogo uit piepschuim niet zelf monteren? Piepschuimlogo.nl kan het uiteraard voor u verzorgen. Vraag daarom naar de mogelijkheden.

—————

piepschuimletters, letters uit piepschuim, letters van piepschuim, letters op de muur, piepschuim letters op de muur, letters aan de muur, piepschuim letters, piepschuim letters aan de muur.