Piepschuim letters kopen?

Piepschuim letters uit XPS-hardschuim

button_vraag-nu-een-offerte-aan

Piepschuim letters zijn een creatieve oplossing!

Piepschuim letters worden standaard gesneden uit XPS-hardschuim (geëxstrudeerd polystyreen). Dit is een zeer glad, sterk en licht materiaal. Het is daarom niet te vergelijken met gewoon piepschuim. Ook wel EPS genoemd. Bij EPS-piepschuim blijft namelijk altijd een bolletjesstructuur zichtbaar. Daarentegen worden letters en logo’s uit XPS-harschuim altijd zonder naden geleverd. Dat is bij ons standaard!

Door de vorm hebben letters uit piepschuim of een piepschuim logo een 3D-effect. Wat natuurlijk een geweldige wanddecoratie is. Denk je eens in, jouw bedrijfslogo als 3D logo in je kantoor, hal, winkel of showroom? Ook voor beurzen en evenementen zijn piepschuim letters uitstekend geschikt. Ook voor beurzen en evenementen zijn piepschuimletters zeer geschikt.

Tijdens een beurs wil je tenslotte opvallen. Extra opvallen kan dan met piepschuimletters in je beursstand. Je bedrijfsnaam en logo zullen opvallen bij het publiek, aangezien piepschuimletters niet standaard gebruikt worden tijdens een beurs.

Het materiaal is zeer licht en kan gemakkelijk overal worden bevestigd. Daarnaast is XPS-hardschuim niet gevoelig voor vocht. Dit betekent dat je een piepschuim 3D logo of 3D letters ook buiten in alle weersomstandigheden kunt ophangen.

Button-Vraag-nu-een-offerte-aan

De grote voordelen van XPS-hardschuim

XPS-hardschuim is het ideale materiaal voor tijdelijke of langdurige reclame en wanddecoratie. De vele voordelen vind je hieronder:

  • Hoge kwaliteit schuim
  • Zeer licht van gewicht (daardoor gemakkelijk te bevestigen)
  • Glad oppervlakte
  • Strakke uitstraling
  • Ongevoelig voor vocht
  • Zeer lange levensduur
  • 100% recyclebaar, milieubewuste keuze.

Piepschuim letters en logo’s naar wens uit te voeren

Uiteraard zijn de letters uit piepschuim geheel naar je wens uit te voeren. Bovendien kunnen de letters in bijna elk formaat gesneden worden. Daarnaast is het mogelijk de letters in elk gewenste huisstijlkleur te spuiten. Desgewenst kunnen de letters behandeld worden met speciale verf voor buitengebruik. Hierdoor creëer je een persoonlijke letter die past bij je bedrijf.

Wil je een extra uitstraling geven aan jouw letters? Wij kunnen de de letters leveren, uitgevoerd op forex, plexiglas of een andere achtergrond. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag.

Advies nodig over letters of een logo uit piepschuim?

Heb je geen idee welk formaat je moet kiezen? Of op welke manier je de letters het beste kunt bevestigen? En welke optie het beste staat in je bedrijfsruimte of omgeving? Laat ons dan met je meedenken! Piepschuimlogo.nl geeft vrijblijvend advies om bij jouw situatie de beste oplossing te vinden.

Ontwerp

Wil je graag piepschuim letters kopen, maar beschik je niet over de benodigde kennis of designbestanden voor het ontwerpen van de letter?  Dan kunnen wij je helpen met de vormgeving. Ook voor wanneer je speciale wensen hebt voor de piepschuim letters. Dit alles voor een schappelijke meerprijs. Piepschuimlogo.nl heeft namelijk een eigen bureau voor grafisch vormgeving. Dit bureau heeft ruim 30 jaar ervaring in DTP en grafisch ontwerp. Piepschuim letters kopen bij Piepschuimlogo.nl is daarom het perfecte adres om je te laten adviseren over vormgeving.

Montage

Het bevestigen van piepschuim letters aan de muur is eenvoudig. Wij kunnen tegen een schappelijke meerprijs, een 1-op-1 formaat papieren mal meeleveren. Dat zorgt namelijk voor meer gemak bij het bevestigen en een strakker resultaat. Wil je liever niet je bedrijfslogo uit piepschuim zelf monteren? Piepschuimlogo.nl kan het uiteraard voor je verzorgen. Vraag daarom naar de mogelijkheden.

Button-Vraag-nu-een-offerte-aan

× Hoe kan ik je helpen?