Piepschuim letters kopen?

Piepschuim letters uit XPS-hardschuim

button_vraag-nu-een-offerte-aan

Piepschuim letters zijn een creatieve oplossing!

Juist voor bedrijven die het net even anders willen aanpakken.

Piepschuim letters worden standaard gesneden uit XPS-hardschuim (geëxstrudeerd polystyreen). Dit is een zeer glad, sterk en licht materiaal. Het is daarom niet te vergelijken met gewoon piepschuim. Ook wel EPS genoemd. Bij EPS-piepschuim blijft namelijk altijd een bolletjesstructuur zichtbaar. Daarentegen worden letters en logo’s uit XPS-harschuim altijd zonder naden geleverd. Dat is bij ons standaard!

Door de vorm hebben letters uit piepschuim of een piepschuim logo een 3D-effect. Wat natuurlijk een geweldige wanddecoratie is. Denk je eens in, jouw bedrijfslogo als 3D logo in je kantoor, hal, winkel of showroom? Ook voor beurzen en evenementen zijn piepschuim letters uitstekend geschikt.

Bovendien is het materiaal zeer licht en kan het gemakkelijk overal worden bevestigd. Daarnaast is XPS-hardschuim ongevoelig voor vocht. Dit betekent dat je een piepschuim 3D logo of 3D letters ook buiten in alle weersomstandigheden kunt ophangen.

Voordelen van XPS-hardschuim

XPS-hardschuim is het ideale materiaal voor tijdelijke of langdurige reclame en wanddecoratie. En het kent daardoor vele voordelen:

  • Hoge kwaliteit schuim
  • Zeer licht van gewicht (daardoor gemakkelijk te bevestigen)
  • Glad oppervlakte
  • Strakke uitstraling
  • Ongevoelig voor vocht
  • Zeer lange levensduur
  • 100% recyclebaar, milieubewuste keuze.

Piepschuim letters en logo’s naar wens uit te voeren

Uiteraard zijn de letters uit piepschuim geheel naar je wens uit te voeren. Bovendien kunnen de letters in bijna elk formaat gesneden worden. Daarnaast is het mogelijk de letters in elk gewenste huisstijlkleur te spuiten. Desgewenst kunnen de letters behandeld worden met speciale verf voor buitengebruik.

Wil je een extra uitstraling geven aan jouw letters? Wij kunnen de de letters leveren, uitgevoerd op forex, plexiglas of een andere achtergrond. Vraag naar de mogelijkheden.

Advies over letters of logo uit piepschuim?

Heb je geen idee welk formaat je moet kiezen? Of op welke manier je de letters het beste kunt bevestigen? En welke optie het beste staat in je bedrijfsruimte of omgeving? Laat ons met je meedenken! Piepschuimlogo.nl geeft vrijblijvend advies om bij jouw situatie de beste oplossing te vinden. Of vraag gelijk een offerte aan.

Ontwerp

Indien je niet de benodigde kennis of designbestanden bezit om de letters aan te passen. Of wanneer je speciale wensen hebt over de vormgeving van je aanvraag? Wij kunnen het tegen een meerprijs voor je regelen. Piepschuimlogo.nl heeft daarvoor een eigen bureau voor grafisch vormgeving. Dit bureau heeft ruim 30 jaar ervaring in DTP en grafisch ontwerp. Piepschuimlogo.nl is daarom het perfecte adres om je te laten adviseren over vormgeving. Of om een speciaal ontwerp te laten maken.

Montage

Het bevestigen van piepschuim letters aan de muur is eenvoudig. Wij kunnen tegen een meerprijs, een 1-op-1 formaat papieren mal meeleveren. Dat zorgt namelijk voor meer gemak bij het bevestigen en een strak resultaat. En wil je je bedrijfslogo uit piepschuim niet zelf monteren? Piepschuimlogo.nl kan het uiteraard voor je verzorgen. Vraag daarom naar de mogelijkheden.