Piepschuim logo

Easysoft logo in XPS

button_vraag-nu-een-offerte-aan

Piepschuim logo uit xps-hardschuim is glad, strak en decoratief.

– Piepschuim logo
– Verschil piepschuim en XPS-hardschuim
– Voordelen
– Extra opties
– Advies over piepschuim logo’s
– Ontwerp
– Montage
– Offerte aanvragen

Een piepschuim logo en piepschuim letters kunnen uitgevoerd worden in bijna elke gewenste vorm en huisstijlkleur. Bovendien worden alle producten strak afgewerkt. Daarnaast worden eventuele snijkieren keurig weggewerkt. Dat is bij ons standaard! Denk eens aan een piepschuim logo in kantoor, een logo in de hal of een logo in de winkel? Of aan een letters of logo voor op een beurs. Het is zelfs mogelijk om een logo op de gevel te plaatsen.

Verschil piepschuim en XPS-hardschuim

Piepschuim logo wordt gesneden uit XPS-hardschuim (geëxstrudeerd polystyreen). Dit schuim heeft een hoogwaardige kwaliteit doordat het geen zichtbare bolletjes-structuur heeft. Het is juist door zijn gladde oppervlak ideaal te gebruiken voor decoratie. Het geeft daarom onze producten een strakke en gladde uitstraling.

Voordelen van een logo uit piepschuim

XPS-hardschuim is namelijk het ideale materiaal voor tijdelijke of langdurige reclame en decoratie.
Het kent daardoor vele voordelen:

  • Hoge kwaliteit schuim
  • Vederlicht (gemakkelijk te bevestigen)
  • Glad oppervlakte
  • Strakke uitstraling
  • Zeer sterk
  • Ongevoelig voor vocht
  • Zeer lange levensduur
  • 100% recyclebaar, milieuvriendelijk
  • Gratis levering in Nederland en België.

Extra opties

Uiteraard zijn piepschuim logo’s en piepschuim letters geheel naar jouw wens uit te voeren. Bovendien kunnen piepschuim logo’s en letters in bijna elk formaat uitgevoerd worden. Ook is het mogelijk het piepschuim letters of piepschuim logo’s in elk gewenste huisstijlkleur te spuiten. Desgewenst kunnen piepschuim logo’s en piepschuim letters behandeld worden met een polyurethaan coating. Dit is een hele dunne, sterke componentencoating die het logo voldoende beschermd tegen weersinvloeden. Met een polyurethaan coating is jouw piepschuim logo extra geschikt voor buitengebruik.

Je wilt een extra uitstraling geven aan jouw product?  Denk daarbij eens aan piepschuim letters en logo’s uitgevoerd op forex, plexiglas of een andere achtergrond. Uiteraard helpen wij je graag met jouw keuze. Vraag daarom naar informatie.

Advies over piepschuim logo’s?

Heb je geen idee welk formaat je moet kiezen? Of op welke manier je jouw product het beste kunt bevestigen? En welke optie staat het beste in jouw bedrijfsruimte of omgeving? Laat ons met je meedenken! Piepschuimlogo.nl geeft vrijblijvend advies om bij jouw situatie de beste oplossing te vinden.

Ontwerp piepschuim logo

Indien je niet de benodigde designbestanden hebt om jouw logo aan te passen. Of wanneer je speciale wensen hebt omtrent de vormgeving van jouw aanvraag? Tegen een meerprijs kunnen wij het voor je regelen. Piepschuimlogo.nl heeft een eigen bureau in grafische vormgeving. Daarom is Piepschuimlogo.nl het perfecte adres om jou te adviseren over vormgeving.

Montage piepschuim logo’s

Piepschuim letters en logo’s zijn heel eenvoudig te bevestigen aan de muur als wanddecoratie. Tegen een meerprijs leveren wij een 1-op-1 formaat papieren mal. Deze mal zorgt voor meer gemak bij het bevestigen. Uiteindelijk krijg je daarmee een strak resultaat.

Offerte aanvragen

Wellicht wil je de piepschuim letters of logo niet zelf bevestigen. Daarom kan Piepschuimlogo.nl kan het, tegen een meerprijs, voor je verzorgen. Vraag eens naar de mogelijkheden.