button_vraag-nu-een-offerte-aan

Piepschuim logo en piepschuim letters…

…zijn een duurzame en creatieve oplossing voor aan de muur

Logo Vellianen uit XPS-hardschuim

Een piepschuim logo en piepschuim letters kunnen uitgevoerd worden in bijna elke gewenste vorm en huisstijlkleur. Bovendien worden alle producten strak afgewerkt. Daarnaast worden eventuele snijkieren keurig weggewerkt. Dat is bij ons standaard! Denk eens aan een piepschuim logo in kantoor, een logo in de hal of een logo in de winkel? Of aan een logo voor op een beurs. Het is zelfs mogelijk om een logo op de gevel te plaatsen.

Piepschuim logo wordt gesneden uit XPS-hardschuim (geëxstrudeerd polystyreen). Dit schuim heeft een hoogwaardige kwaliteit doordat het geen zichtbare bolletjes-structuur heeft. Het is juist door zijn gladde oppervlak ideaal te gebruiken voor decoratie. Het geeft daarom onze producten een strakke en gladde uitstraling.

Voordelen van een logo uit piepschuim

XPS-hardschuim is namelijk het ideale materiaal voor tijdelijke of langdurige reclame en decoratie.
Het kent daardoor vele voordelen:

  • Hoge kwaliteit schuim
  • Vederlicht (gemakkelijk te bevestigen)
  • Glad oppervlakte
  • Strakke uitstraling
  • Zeer sterk
  • Ongevoelig voor vocht
  • Zeer lange levensduur
  • 100% recyclebaar, milieuvriendelijk

Extra opties

Piepschuimlogo Adotravel gesneden uit XPS-hardschuimUiteraard zijn piepschuim logo’s en piepschuim letters geheel naar uw wens uit te voeren. Bovendien kunnen piepschuim logo’s en letters in bijna elk formaat uitgevoerd worden. Ook is het mogelijk het piepschuim letters of piepschuim logo’s in elk gewenste huisstijlkleur te spuiten. Desgewenst kunnen piepschuim logo’s en piepschuim letters behandeld worden met een polyurethaan coating. Dit is een hele dunne, sterke componentencoating die het logo voldoende beschermd tegen weersinvloeden. Met een polyurethaan coating is uw piepschuim logo extra geschikt voor buitengebruik.

U wilt een extra uitstraling geven aan uw product?  Denk daarbij eens aan piepschuim letters en logo’s uitgevoerd op forex, plexiglas of een andere achtergrond. Uiteraard helpen wij u graag met uw keuze. Vraag daarom naar informatie.

Advies over piepschuim logo’s en piepschuim letters?

Heeft u geen idee welk formaat u moet kiezen? Of op welke manier u uw product het beste kunt bevestigen? En welke optie staat het beste in uw bedrijfsruimte of omgeving? Laat ons met u meedenken! Piepschuimlogo.nl geeft vrijblijvend advies om bij uw situatie de beste oplossing te vinden.

Ontwerp Piepschuim letters en piepschuim logo’s

Indien u niet de benodigde designbestanden heeft om uw logo aan te passen. Of wanneer u speciale wensen heeft omtrent de vormgeving van uw aanvraag? Tegen een meerprijs kunnen wij het voor u regelen. Naast Piepschuimlogo.nl hebben wij een eigen bureau in grafische vormgeving. Daarmee hebben wij het perfecte adres om u te laten adviseren over vormgeving. Ook is het mogelijk een speciaal ontwerp te laten maken.

Montage Piepschuim letters en piepschuim logo’s

Piepschuim letters en logo’s zijn heel eenvoudig te bevestigen aan de muur als wanddecoratie. Tegen een meerprijs leveren wij een 1-op-1 formaat papieren mal. Deze mal zorgt voor meer gemak bij het bevestigen. Uiteindelijk krijgt u daarmee een strak resultaat.

Wellicht wilt u de piepschuim letters of logo niet zelf bevestigen. Daarom kan Piepschuimlogo.nl kan het, tegen een meerprijs, voor u verzorgen. Vraag eens naar de mogelijkheden.