BESCHERMING PERSOONSGEGEVENS Piepschuimlogo.nl

Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), April 2018

BESCHERMING PERSOONSGEGEVENS

De privacy van persoonsgegevens neemt Piepschuimlogo.nl zeer serieus.

Piepschuimlogo.nl zal je persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en/of verstrekken. Wij gebruiken je persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor je ze hebt verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Piepschuimlogo.nl wordt beheerd door H.A. (Henno) Jacques en is een handelsnaam van Jacques bureau voor grafische vormgeving.

Bedrijfsadres:
Nijverheidstraat 4E
3144 CL. Maassluis
Telefoonnummer: 0031 (0)10 591 27 67
E-mail: info@piepschuimlogo.nl
K.v.K.: 27149595
BTW nummer: NL025029162B01

Gegevens verzamelen

Piepschuimlogo.nl verzamelt de gegevens die wij je vragen in te vullen als je:

  • een contactformulier invult
  • een offerteformulier invult
  • een dienst of product bij ons koopt
  • een aanvraag doet voor één van onze producten en/of diensten

Wij verwerken alleen de gegevens die je zelf aan ons verstrekt.

Dit kunnen de volgende gegevens zijn:

  • Voor- en achternaam
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer
  • Mobiele nummer
  • Website
  • Bedrijfsnaam
  • Straat en huisnummer
  • Postbusnummer
  • Postcode en woonplaats
  • KvK-nummer
  • BTW-nummer
  • Gegevens over uw activiteiten op onze website
  • Internetbrowser en apparaat type
  • Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld in correspondentie en telefonisch


Waar gebruiken wij de persoonsgegevens voor?

De gegevens worden verzameld en opgeslagen voor de volgende doeleinden:

Je bedrijfsnaam, voor- en achternaam, en e-mailadres, die je invult op het contactformulier, worden gebruikt om je te kunnen antwoorden op je contactaanvraag. En voor het verzenden van toekomstige commerciële nieuwsbrieven.

Je bedrijfsnaam, voor- en achternaam, telefoonnummer en e-mailadres, die je invult op het offerteformulier, worden gebruikt om je een offerte te kunnen aanbieden. En daarna om contact te houden over de aangeboden offerte.

Je bedrijfsnaam, voor- en achternaam, straat en huisnummer of postbusnummer, postcode en woonplaats, e-mail, telefoonnummer en je BTW-nummer worden gebruikt voor het versturen van de pakketten met piepschuim logo’s of piepschuim letters vanuit ons productieteam in Tsjechië en het versturen van facturen.

Ik sla bovenstaande gegevens op  in Flamingo (een plugin op mijn website) en in de website Factuursturen.nl, een online offerte- en factuur software van waaruit ik offertes en facturen verstuur. En de gegevens worden bewaard bij Adtrion Administratie en belastingadviseurs voor o.a. de jaarlijkse belastingaangifte of tussentijdse prognoses.

De persoonsgegevens die het productieteam in Tsjechië ontvangen, worden alleen gebruikt voor het versturen van pakketten met piepschuim logo’s en piepschuim letters naar onze klanten. Deze pakketten worden verstuurd via TNT express. Na verzending worden de persoonsgegevens verwijderd.

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@piepschuimlogo.nl, dan zullen wij deze informatie verwijderen.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Piepschuimlogo.nl bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

Persoonsgegevens financieel administratiepakket:  Bewaartermijn 7 jaar – Administratieve verplichte bewaartermijn (Belastingwet)
Verstrekte persoonsgegevens op website: Bewaartermijn 4 jaar  –  Orderhistorie en Repeat orderverwerking

Recht op inzage en correctie of verwijdering van jouw gegevens

Je hebt het recht om te vragen om inzage in en correctie of verwijdering van jouw gegevens. Zie hiervoor onze contactpagina. Om misbruik te voorkomen kunnen wij je daarbij vragen om je adequaat te identificeren. Wanneer het gaat om inzage in persoonsgegevens gekoppeld aan een cookie, dien je een kopie van het cookie in kwestie mee te sturen. Je kunt deze terug vinden in de instellingen van je browser.


Beveiliging gegevens

Er zijn passende technische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen. Deze maatregelen, waaronder versleuteling via een SSL-certificaat zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die wij verwerken.


Cookies

Een cookie is een klein bestandje dat door onze website wordt meegestuurd en door uw browser op het apparaat waar u onze website mee bezoekt wordt geplaatst. De informatie die in de cookie is opgeslagen kan naar onze website teruggestuurd worden, wanneer je de website opnieuw bezoekt. Meer informatie over cookies en bescherming persoonsgegevens kun je vinden op de website van de Autoriteit Persoonsgegevens.

Cookies worden gebruikt voor een zo goed mogelijke werking van deze website. Wenst je geen cookies, dan kun je die uitschakelen in je browser. Lees hiervoor onze cookie policy.