Een wanddecoratie in je kantoor, winkel of hal?

Een aantrekkelijke wanddecoratie in je kantoor, winkel of hal? Piepschuimlogo.nl levert jouw bedrijfslogo als wanddecoratie, gesneden uit XPS-hardschuim (geëxtrudeerd polystyreen). Het schuim is te snijden in bijna elke vorm. Bovendien is dit materiaal uitstekend te spuiten in uw huisstijl-kleuren. Het is dus mogelijk om je bedrijfslogo of muurteksten in piepschuim te laten uitvoeren. Piepschuimlogo.nl geeft je graag persoonlijk en deskundig advies. Dat geldt ook voor het bevestigen van het logo. Voor een bijzondere bedrijfslogo als wanddecoratie, ben je bij Piepschuimlogo.nl aan het juiste adres!

Superstor for Hair in XPS

Wat zijn de voordelen van een logo als wanddecoratie

Piepschuim 3D letters of een piepschuim 3D logo uit XPS-hardschuim hebben een strakke uitstraling. En de volgende voordelen als wanddecoratie:

  • Strak;
  • Vederlicht. Het is hierdoor gemakkelijk te bevestigen;
  • Glad;
  • Decoratief;
  • Ongevoelig voor vocht;
  • Lange levensduur;
  • Zeer sterk;
  • En milieuvriendelijk. 100% Recyclebaar.
Verschil EPS en XPS

Vraag direct een offerte aan voor een piepschuim logo of piepschuim letters

Bedrijfslogo uit XPS-hardschuim

Wil je een kwalitatief bedrijfslogo uit XPS-hardschuim als wanddecoratie? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Klik hiervoor op de button ‘Vraag voor een offerte’. Vul het formulier zo volledig mogelijk in. Wij willen graag weten wat het uiteindelijke formaat van het logo moet worden. Bovendien is het ook van belang de drukkleuren in PMS of RAL te vermelden. Als je deze niet weet, vraag het dan na bij jouw vormgever, reclamebureau of drukker. Je kunt het logo meesturen in een Illustrator AI of EPS, JPG of PDF formaat. Maximaal 4 MB. Een offerte op maat ontvang je binnen twee werkdagen.

Button-Vraag-nu-een-offerte-aan

Heb je vragen?

Het is mogelijk dat je vragen hebt over het piepschuim. Bijvoorbeeld over de bevestiging van een piepschuim logo of piepschuim letters. Piepschuimlogo.nl zal je vragen zo goed mogelijk beantwoorden. Kijk hiervoor op de contactpagina. Na ontvangst van je vraag zullen wij binnen twee werkdagen jouw vraag beantwoorden.