Wanddecoratie in uw kantoor

Superstor for Hair in XPS

button_vraag-nu-een-offerte-aan

Een wanddecoratie in uw kantoor, winkel of hal?

Een aantrekkelijke wanddecoratie in de vorm van uw logo in uw kantoor, winkel of showroom? Piepschuimlogo.nl levert uw bedrijfslogo als wanddecoratie, gesneden uit XPS-hardschuim (geëxtrudeerd polystyreen). Het schuim is te snijden in bijna elke vorm. Bovendien is dit materiaal uitstekend te spuiten in uw huisstijl-kleuren. Het is dus mogelijk om uw bedrijfslogo of muurteksten in piepschuim te laten uitvoeren. Piepschuimlogo.nl geeft u graag persoonlijk en deskundig advies. Dat geldt ook voor het bevestigen van uw bedrijfslogo. Voor een bijzondere bedrijfslogo als wanddecoratie, bent u bij Piepschuimlogo.nl aan het juiste adres!

Button-Vraag-nu-een-offerte-aan

Wat zijn de voordelen van een logo als wanddecoratie

Piepschuim 3D letters of een piepschuim 3D logo uit XPS-hardschuim hebben een strakke uitstraling. En de volgende voordelen als wanddecoratie:

  • Strak;
  • Vederlicht. Het is hierdoor gemakkelijk te bevestigen;
  • Glad;
  • Decoratief;
  • Ongevoelig voor vocht;
  • Lange levensduur;
  • Zeer sterk;
  • En milieuvriendelijk. 100% Recyclebaar.

Vraag direct een offerte aan voor een piepschuim logo of piepschuim letters

Bedrijfslogo uit XPS-hardschuimWilt u een kwalitatief bedrijfslogo uit XPS-hardschuim als wanddecoratie? Vraag vrijblijvend een offerte aan. U klik op de button ‘Vraag voor een offerte’ onderin de pagina. Vul het formulier zo volledig mogelijk in. Wij willen graag weten wat het uiteindelijke formaat van uw logo moet worden. Bovendien is het ook van belang de drukkleuren in PMS of RAL te vermelden. Als u deze niet weet, vraag het dan na bij uw vormgever, reclamebureau of drukker. U kunt het logo meesturen in een Illustrator AI of EPS, JPG of PDF formaat. Maximaal 4 MB. Een offerte op maat ontvangt u binnen 24 uur.

Button-Vraag-nu-een-offerte-aan

Heeft u vragen?

Het is mogelijk dat u vragen heeft over het piepschuim. Bijvoorbeeld over de bevestiging van een piepschuim logo of piepschuim letters. Piepschuimlogo.nl zal uw vragen zo goed mogelijk beantwoorden. Kijk hiervoor op de contactpagina. Na ontvangst van uw vraag zullen wij binnen twee werkdagen uw vraag beantwoorden.