button_vraag-nu-een-offerte-aan

XPS letters aan de muur?

Ideaal voor een creatieve decoratie

CrediFin logo uit XPS lettersWilt u XPS letters aan de muur? Een ideale manier voor een creatieve decoratie. Piepschuimlogo.nl heeft al meer dan acht jaar ervaring in het vervaardigen van letters en logo’s uit XPS-hardschuim. Bij Piepschuimlogo.nl staat een hoogwaardige afwerking voorop. Het bedrijf heeft al bij vele tevreden klanten XPS letters en logo’s bezorgd. XPS letters zijn ideaal voor het creëren van uw bedrijfslogo in een winkel, showroom, beurs of kantoor. De 3D-versie van uw logo is een opvallende reclame-uiting voor ieder bedrijf dat het net even anders wilt aanpakken.

Uw bedrijfslogo van XPS-hardschuim

Piepschuimlogo.nl onderscheidt zich van andere bedrijven doordat het gebruik maakt van XPS-hardschuim (geëxstrudeerd polystyreen). Deze vorm van piepschuim zorgt voor een zeer hoogwaardige en strakke afwerking. U kunt het niet vergelijken met het “gewone” EPS-piepschuim, dat een grove bolletjes structuur heeft. Het XPS-hardschuim is zeer glad in iedere gewenste vorm te bewerken. Hierdoor vormt het een uitstekende basis voor het creëren van uw bedrijfslogo. U kunt de ideale moderne uitstraling met XPS-hardschuim bereiken.

XPS letters en logo’s gemakkelijk te bevestigen

Een groot voordeel van de piepschuim letters en logo’s uit XPS-hardschuim is dat zij zeer gemakkelijk te bevestigen zijn. Het materiaal is zeer licht en sterk. Daarbij is het XPS-hardschuim goed bestand tegen vocht, waardoor het ook buiten gemonteerd kan worden. Het materiaal heeft een zeer lange levensduur. Het is mogelijk dat Piepschuimlogo.nl een 1-op-1 formaat papieren mal meestuurt, zodat u meer gemak heeft met het bevestigen van de piepschuim letters en cijfers. Dit zorgt voor een strakker resultaat. Wilt u liever de letters niet zelf monteren? Dan kan Piepschuimlogo.nl dit tegen een meerprijs voor u regelen. Voor meer informatie kunt u hiervoor contact met ons opnemen.

In iedere gewenste huisstijlkleur verkrijgbaar

De XPS letters kunnen in vrijwel iedere gewenste huisstijlkleur bespoten worden. De piepschuim figuren worden driemaal met een watergedragen verf bespoten. Hiervoor wordt het NCS-kleursysteem gebruikt van Sigma/PPG. Dit zorgt ervoor dat de drukkleuren (PMS-kleuren) zeer dicht benaderd kunnen worden. Bovendien kan uw decoratie met een polyurethaan coating behandeld worden. Dit is een sterke componentencoating die de decoratie beschermt tegen weersinvloeden. Zo is uw decoratie extra geschikt om buiten te bevestigen.

Vraag nu een offerte aan via de website

Wilt u meer weten over letters en logo’s vervaardigd uit XPS-hardschuim? Of wilt u meteen een offerte-aanvraag indienen? Neem dan nu contact met ons op via de website. Binnen twee werkdagen ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte-aanvraag. Als u hiermee akkoord gaat, ontvangt u binnen 10 tot 15 werkdagen uw piepschuim decoratie. Neem nu contact met ons op voor de mogelijkheden.